29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
161 Views

Θέλουν με όποιο κόστος να παρουν τη γη απο τα χερια μας.

Να μην καλλιεργείς για να τρεφεσαι απο αυτα που σου δίνουν, να μην εχεις περιουσία για να ζεις με οσα σου δίνουν, να μην εισαι έχον για να τους εχεις ανάγκη!

Την Κρήτη παντα την ηθελαν υπό και η δικαιολογια των “φυσικών καταστροφων” που ξεκινουν τυχαία και εχουν εντολή να μην χαθει ανθρώπινη ζωή, αλλα να αφεθούν οι εκτάσεις να καουν για να σβήσει μονη της, ειναι παλιά καραμέλα και η εύκολη οδός για να ζουμε με λιγα και υποχείρια τους…

Συμβαίνουν τοσα πολλα που δεν βλεπουμε δυστυχώς και δεν ενημερωνόμαστε, γιατι τα κατευθυνομενα συστημικα ΜΜΕ μας δειχνουν αυτα που θέλουν!

Καλη δύναμη στους ανθρώπους! Ευχομαστε να ορθοποδήσουν.

Οσο για τα ζωάκια της αγριας πανιδας και τα βαρελοσκυλα που κάηκαν ζωντανά χωρίς ιχνος βοήθειας, ο αριθμός τους είναι ανυπολογιστος και οι απώλειες τραγικές.

Κανένα κρατικό ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στα πυροπληκτα ζώα και τους εθελοντές, που με κίνδυνο της ζωής τους έσπευσαν μέσα στις φλόγες για τη διάσωση τους.

Η γη ξαναγεννιέται με υπομονή και ανηκει σε εμας!

Δεν θα τους την χαρίσουμε, οσο κι αν το παλεύουν!

Η Κρήτη εχει μάθει να γεννιέται απο τις σταχτες της χρονια τωρα!

Το ίδιο ισχύει και για τις πυρόπληκτες περιοχές πανελλαδικά.

Μα περιμένουμε και εκεινη την αντίδραση!

Να αρχίσουμε να λεμε επιτέλους ΟΧΙ και ΑΡΚΕΤΑ σε ολα οσα αποφασιζουν για εμας χωρις εμας!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Δείτε λιγότερα

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!