27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
510 Views

Ο μπογιας για τους αφιλοζωους ισοδυναμεί με “άνθρωπο” με συναισθήματα ανθρώπινα που περισυλλεγει τα… “επιθετικά” αδέσποτα. Ηρωας, κυνηγός κεφαλών δηλαδή.

Αφου τα μισα αδεσποτα εχουν εξολοθρευτει απο τις παρακρατικες φολες, μενουν τα αλλα μισα για να τα αναλαβει ο μπογιας καθε μορφης.

Βρίσκεται και έχει κατσικωθει σε όλες τις πόλεις της χώρας. Σε μορφή ιδιωτικών εταιρειών, ΜΚΟ που υπογράφουν συμβάσεις συνεργασίας με τον εκάστοτε δημιο Δήμο.

Με παράνομες αποφάσεις των 5μελων επιτροπών και με ψεύτικες καταγγελίες, πατούν επάνω στον εχθροζωικο νόμο για δήθεν επιθετικά και επικινδυνα αδέσποτα που οι ίδιοι έχουν επανατοποθετησει, χωρίς καν να τρέχει πρόγραμμα υιοθεσίας τους.

Τα περισυλλεγουν και η πλειοψηφία τους ευθανατωνεται… Και βέβαια ως αστυνομία ζώων και πάλι ως ΜΚΟ που επιθυμούν διακαώς οι μεγαλοφορεις να ιδρυθεί και επισήμως. Γιατί ανεπίσημα ήδη εφαρμόζεται εδώ και πολύ καιρό, σε μια πιο απλουστευμενη μορφη, που πολλοί φιλόζωοι την επικροτουν, γιατί κάποιοι έχουν παρουσιαστεί σαν super ήρωες των ζώων και μόνο αυτό δεν είναι.

Κινήσεις για το υποτιθέμενο καλό των ζώων είναι φούσκες που σκάνε κάποια στιγμή και από μέσα βγαίνει όλη η βρωμιά αυτού του χώρου, που μόνο φιλοζωια και πολιτισμό δεν παράγει.

Οι φωτογραφιες ειναι απο παρανομη περισυλλογη αδεσποτων ζωων που εγινε στο δημιο-δημο Λεβαδεων, τον Σεπτεμβριο του 2019.

Για ποιο λόγο ανέθεσαν αιφνιδιαστικά την περισυλλογή των αδέσποτων σε μια ιδιωτική εταιρεία?

ΠΟΙΑ και ΠΟΣΑ αδέσποτα περισυλλέχθηκαν, πόσο καιρό θα φιλοξενηθούν και με ποιο συνολικό κόστος?

Είναι δυνατόν ο Δήμος να περισυλλέξει και να πληρώνει για τη φιλοξενία των εκατοντάδων αδέσποτων του Δήμου καθώς και όσων καθημερινά εγκαταλείπονται?

Γνωρίζουν οι δημοτικοί άρχοντες ότι η ισχύουσα νομοθεσία (4039/2012 & 4235/2014) προβλέπει την περισυλλογή υγιών μη επικίνδυνων αδέσποτων μόνο για στείρωση, περίθαλψη και επανένταξη και ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ???

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Ο μπογιας θα εξακολουθησει να κανει τη δουλεια του…
…Και εφ’ οσον εμεις δεν θελουμε να το πετυχει αυτο, πρεπει να παλεψουμε με καθε τροπο.
Υπογραψτε εδω για οσους δεν θελουν τον μπογια… Γιατι οσοι αδιαφορουν, θα ερθει η ωρα που θα οταν δουν μπροστα τους… Και τοτε, θα ειναι αργα… Οχι για εκεινους… Για τα ζωα…:
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!