27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.498 Views

Οι λέσχες του θανάτου αυτη την φορά θα ξεσκεπασθουν.

Η σκέψη και η ευχη όλων, δίνει δύναμη και φώτιση στης χαροκαμενες Μάνες και πιο πολύ στην ηρωίδα Μαρία.

Η Ανθρωπότητα έχει διανύσει χιλιάδες χρόνια ιστορίας και η “σοφία” που θα έπρεπε να υπάρχει, διότι είμαστε σκεφτόμενα όντα θα ήταν τα “παθήματα” να γίνονται “μαθήματα”.

Ομως, συνολικά δεν λειτουργούν έτσι οι Ανθρώπινες κοινωνίες… δυστυχώς.

Από τη στιγμή που υπήρξε η ιδιοκτησία, τα πράγματα χειροτέρεψαν…

… Και αυτό αποδείχθηκε επιστημονικά.

Έτσι βρισκόμαστε στο 2024, βιώνοντας με φρίκη ότι γίνονται ακόμη πόλεμοι, όπου ο παραλογισμός των πολέμων καταλήγει σε ένα και μόνο πράγμα :

Ειτε νικητής, είτε ηττημένος :

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Αλλά και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ υπάρχει σήμερα, από ένα κράτος (ΙΣΡΑΗΛ), που οι πολίτες και οι οικογένειές τους έζησαν σε αυτήν ακριβώς τη θέση – των θυμάτων δηλαδή – κυνηγημένοι από μία ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ.

ΚΟΙΝΩΣ **ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ** , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΦΗΒΡΑΝ “ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ”!!!

…Και σήμερα κάνουν αυτοί το ίδιο στους Παλαιστινίους…

…Και με τον αρχιναζιστη δημιο, να δηλώνει αντίστοιχα ότι δεν πρέπει να υπάρχει κράτος Παλαιστινιακό!!!

Εκτός λοιπον αυτών των πάρα πολύ σοβαρών προβλημάτων (διότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια τα οποία ακούμε…), ζούμε και τη φρίκη εδώ στην Ευρώπη, όπου δήθεν η διαδικασία της ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής ¨Ενωσης θα έφερνε την κοινωνική συνοχή στους Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να υπάρχουν σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη ευνωμούμενες κοινωνίες ανθρωπων και ζώων!!!

Αντί αυτού, ήρθε από το 2008 περίπου και πέρα η κοινωνική συνοχή προς τα κάτω…

Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των Ευρωπαίων πολιτών, ο κατακερματισμός της Μεσαίας τάξης και σε ορισμένες περιπτώσεις, η σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνισή της…(βλέπε Ελλάδα, Πορτογαλία κλπ) και μία Εξουσία.

Οι ηγέτες σε όλες τις θεσμικές θέσεις, είτε Ευρωπαϊκές είτε Κυβερνητικές κρατών, μη έχοντας κάποιο Αντίπαλο Δέος, να έχουν σαρώσει τα πάντα και να κυριαρχεί παντού η Κερδοφορία, σε σημείο Αισχροκέρδειας, η Ανηθικότητα, η Διαφθορά, Τα κέρδη πάνω από τον Ανθρωπο, επισφαλείς σχέσεις εργασίας, μείωση εισοδημάτων σε μισθωτούς και συνταξιούχους, κλπ κλπ.

Μεταξύ τους δε, τα Ευρωπαϊκά κράτη που είναι μέλη της Ε.Ε., άλλα είναι πιο ανεπτυγμένα και άλλα όχι…

Η Ελλάδα μάλιστα είχε επίπληξη για το έλλειμμα του κράτους Δικαίου, (διότι βλέπετε η Ε.Ε. “κρατάει” και αυτή τα προσχήματα ότι ενδιαφέρεται για τη Δημοκρατία).

Φανταστείτε πόσο πίσω… είμαστε εμείς…

‘Οπως λοιπόν υπάρχει το παράλογο του πολέμου, τόσο υπάρχει και το παράλογο της διαφθοράς, της ανηθικότητας, της ανικανότητας, της ηλιθιότητας, της αδιαφορίας που υπάρχει δυστυχώς σε ανθρώπους με θεσμικές θέσεις τέτοιες, που το αποτέλεσμα των πράξεών τους είναι εγκληματικό, κακουργηματικό…

Οταν είσαι υπεύθυνος π.χ. για τις μεταφορές με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα πρέπει κατά το ελάχιστο να είσαι σίγουρος ότι οι πολίτες που ταξιδεύουν θα είναι ασφαλείς.

Φροντίζεις δηλαδή καταρχάς η υλικοτεχνική υποδομή να είναι τέτοια, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αλλά κατ’ ελάχιστο να γίνει δυστύχημα, που θα κοστίσει ανθρώπινες ζωές.

Στα Τέμπη λοιπόν τι βιώσαμε;;;

Αποτέλεσμα πολέμου :

**ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,** εκτός και των ΑΛΛΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ διότι το σύνολο των νεκρών :

Ο τρομερός αριθμός : **57. **

Συν τα ζωάκια που είχαν τα αδικοχαμενα παιδια μέσα στα βαγόνια του θανάτου και πόσα άλλα που εξαυλωθηκαν εντός και εκτός του μοιραιου τρενου.

Το ορθιο κτηνος, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί την επομένη από το εγκληματικό συμβάν.

Αντί αυτού, όταν έγιναν ξανά εκλογές, ψηφίστηκε… “πανηγυρικά”.

Απίστευτο, αλλά αληθινό!

Ομως, ας ελπίσουμε με τη μάχη των συγγενών των θυμάτων, με την έξοχη παρουσία της μητέρας Μαριας Καρυστιανού, με όλους/όλες εμάς που είμαστε δίπλα τους… να πετύχουμε:

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?fbclid=IwAR2QJRd42kOgrvFmxh3s-RYkJ1iANH6N3Xlu9IgaoaV0vubuLATKAM4eZLE

1. Την κατάργηση της ασυλίας σε όλους τους β(ο)υλευτές.

2. Η Δικαστικη Εξουσία να σταθεί στο υψος της και να ζητήσει τις ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας, που είχε ως αντικείμενο το μέσο μαζικής μεταφοράς το σιδηρόδρομο και οι προδιαγραφές της ασφάλειάς του.

3. Να καθιερωθεί η δια ζώσης εμφάνιση στη ψήφιση και συζήτηση των Νομοσχεδίων, πριν γίνουν Νόμοι του κράτους των βουλευτών, γυναικών και ανδρών και εάν δεν συμορφώνονται με αυτό να τους κόβεται το μεροκάματο που αντιστοιχεί στη μισθοδοσία τους.

Με πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές, ελπίζουμε οι συμπολίτες μας, που βιώνοντας όλα αυτά τελευταία , απογοητευμένοι και απελπισμένοι απείχαν από τα κοινά … να ξανασηκωθούν.

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?fbclid=IwAR2QJRd42kOgrvFmxh3s-RYkJ1iANH6N3Xlu9IgaoaV0vubuLATKAM4eZLE

Γιατί γι’ αυτό πέφτουμε…

Για να ξανασηκωθούμε και να μην αφήσουν μία μειοψηφία να μας καθορίζει τη ζωή μας έξω από τα Ανθρώπινα, το Δίκαιο, την Αλληλεγγύη, το ήθος και την ηθική, την ενσυναίσθηση…

Όχι μόνο για εγκλήματα κατά της ζωής, αλλά για όλα τα εγκλήματα, σε όλους τους τομείς, ακόμα και στον φιλοζωικο.

Καταργηση κάθε ασυλίας.

Απο τα οικονομικά, τα φιλοζωικα, μέχρι την καταπάτηση νόμων και Συντάγματος.

Τι παει να πει ακαταδιωκτο;;;

Σκοτωνουμε, σφαζουμε, ολα τα μαχαιρωνουμε και ειμαστε στο απυροβλητο;;;

Τι ειναι αυτα ρε αλητες;;;

Υπερανω του νομου ουδείς!!!

… Και πρωτοι οι ναζι γενοκτονοι, που ειναι και δηθεν αρχοντες της κοινωνιας.

Ολοι στο σκαμνι και ειδάλλως στο αποσπασμα!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ…

Εάν όλοι μαζί ενωθούμε, θα νικήσουμε…!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!