22 Απριλίου, 2024

Παγκοσμια Ημερα για την καταργηση των πειραματων στα ζωα???

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
931 Views

Εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι οι παγκοσμιες ημερες που εχουν αφιερωθει σε κατι ειναι μια μεγαλη κοροιδια. Σταχτη στα ματια του κοσμου οτι ταχα καποιοι ενδιαφερονται, ενω τα πειραματα συνεχιζονται για το καλο της ανθρωποτητας…???

Αλλη μια μπαρουφα. Εκατομμυρια ζωα, χωρις κανεις να γνωριζει τον πραγματικο αριθμο ανα τον κοσμο, θυσιαζονται κυριολεκτικα στο βωμο της ανθρωπινης ματαιοδοξιας. Πειραματοζωα για την ομορφια. Μα ποσο ομορφος μπορεις να εισαι οταν ξερεις οτι αυτο που βαζεις επανω σου, το οποιο φυσικα αν γνωριζες καλα τη συσταση του, ουτε που θα το πλησιαζες, εχει δοκιμαστει πριν απο εσενα σε καποια ανυπερασπιστα πλασματα για να δουν πως λειτουργει?… Και φυσικα αυτα τα πλασματα σε καμια περιπτωση δεν εχουν καλο τελος.

Απλα εσυ εισαι το δευτερο πειραματοζωο στη σειρα. Πειραματοζωα για τα φαρμακα που χρησιμοποιουμε. Πειραματοζωα που χρησιμοποιουνται για τα αντανακλαστικα τους και τον τροπο αντιδρασης τους κατω απο ορισμενες συνθηκες. Πειραματοζωα παντου και για ενα σωρο αλλα πραγματα που ουτε καν φανταζομαστε και γνωριζουμε.

Ενα ατελειωτο εγκλημα κατα της ζωης, χωρις κανεις να σκεφτεται πως αισθανονται, αν πονουν, αν υποφερουν. Μια τεραστια αποθηκη ψυχων που χρησιμοποιουνται πανω σε διαστρεβλωμενες ενεργειες απο επισης διαστρεβλωμενα μυαλα και εμεις απλοι θεατες του δραματος.

Να πουμε τι??? Να σταματησουν τα πειραματα τωρα??? Αποκλειεται να μας ακουσει κανεις και ουτε τα πειραματα θα σταματησουν δυστυχως. Να βρουμε τους υπευθυνους??? Ποιος τολμαει να τους ακουμπησει??? Να ακουσουμε διαβεβαιωσεις οτι ταχα θα σταματησει αυτη η κατασταση??? Ποιος τους πιστευει???

Λοιπον, αυτο το πραγμα δεν θα σταματησει, ουτε και τελος εχει. Με μια ημερα παγκοσμια κατα των πειραματων δεν λυθηκε. Το προβλημα αποτελει μια καταφορη παραβιαση των δικαιωματων των εμβυων οντων και ειναι καταδικαστεα ως πραξη κακοποιησης και θανατωσης τους.

Παρα τις ενεργειες καποιων ακτιβιστων να ελευθερωσουν καποια ζωα που βρισκονται κατω απο αυτες τις φρικτες συνθηκες ανα τον κοσμο, η φρικη συνεχιζεται.

Παρ’ ολα αυτα η προσπαθεια δεν πρεπει να σταματησει, οποια και αν ειναι αυτη, οσο και αν ο στοχος δεν μπορει να επιτευχθει. Εμεις πρεπει να δειχνουμε την αντιδραση μας σε ολο αυτο το αισχος και να μην ξεχναμε οτι σε καποιες των περιπτωσεων ακομα και οι ιδιοι οι ανθρωποι χρησιμοποιουνται ως πειραματοζωα για παρα πολλα πραγματα. Γιατι αυτοι που το κανουν δεν σεβονται τιποτα και σε θεωρουν κονσερβα με ημερομηνια ληξης… Και αν τυχον ξυπνησεις και διανοηθεις το τι γινεται γυρω σου, θα τρομαξεις.

Αλλα ισως και αυτος ο τρομος να χρειαζεται για να ξεκολλησουμε απο τον βαθυ υπνο που εχουμε, μηπως και μπορεσουμε να περισωσουμε οτι μπορουμε. Διποδο, τετραποδο, αποδο, με φτερα, χωρις φτερα… Ειτε κολυμπαει, ειτε δεν κολυμπαει… Οτι που τελος παντων μπορει να γλυτωσει απο τα κ@λοπειραματα τους.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/1712260808800753/

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541.82303.174051975954985/1334948823198622/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!