26 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση της Συνέλευσης Ενάντια στις ΦΟλες Συν.ε.φο στην περιοχή της Ραψάνης στον Βύρωνα.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
771 Views


Βίντεο από την παρέμβαση της Συνέλευσης ενάντια στις φόλες στην περιοχή της Ραψάνης στον Βύρωνα Καβαλας, στις 3/12/2018.
Αφορμή για την εξόρμηση στάθηκαν τα περιστατικά με φόλες και πυροβολισμούς αδέσποτων που διαπράχθηκαν στην περιοχή αυτή.

Στο κειμενο τους, ανεφερουν τα εξης:


Καβάλα 2018… Και σαν να μην έφταναν μόνο οι φόλες… … κάποιοι άρχισαν να πυροβολούν τα αδέσποτα από τα μπαλκόνια τους! Τη Δευτέρα 3/12, επιλέξαμε να επισκεφτούμε τις περιοχές του Βύρωνα και της Ραψάνη, μετά από βάσιμες πληροφορίες ότι απάνθρωποι ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα και μη. Κάποιος αρρωστημένος επίσης δε δίστασε να πυροβολήσει από το μπαλκόνι του ένα γατάκι. Αν ο πολιτισμός σας είναι οι φόλες & οι βασανισμοί στα αδέσποτα ζώα! Τότε εμείς είμαστε αυτοί που θα σας διδάξουμε ηθική! ΣΥΝέλευση Ενάντια στις ΦΟλες. ΣΥΝ.Ε.ΦΟ”.

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!