22 Απριλίου, 2024

Πιο αναγκαία απο ποτέ η προστασια του περιβαλλοντος! Μία μικρή υπενθύμιση γι’ αυτό που πρέπει να αποτελεί καθημερινή μέριμνά μας!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
630 Views

Η φύση είναι το σπίτι μας και είναι αναγκαίο να την διατηρούμε υγιή και ζωντανή για να ευημερούμε.

Μέσα απο το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, στέλνουμε μήνυμα δράσης και ελπίδας , πως θα παλεύουμε με τον εθελοντισμο, τον ακτιβισμο και τις πράξεις μας, για ένα καλύτερο περιβαλλοντικό αύριο του πλανήτη .

Θα συνεχίσουμε μέσα απο τις ακτιβιστικες μας ενέργειες , την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση όλων μας στην κρίσιμη αυτή καμπή για το κλίμα και το μέλλον .

Είναι το σπίτι μας κάθε σημείο της γής . Όσο την πληγώνουμε τόσο περισσότερο μειώνουμε το χρόνο ζωής της . Οι αποφάσεις και οι δράσεις μας σήμερα είναι μήνυμα για τους πολίτες του αύριο .

Θέλουμε έναν κόσμο υγιή , καθαρό , με φωτεινό μέλλον , ή έναν πλανήτη ο οποίος κάποια στιγμή δεν θα μπορεί εκ των πραγμάτων να μας φιλοξενήσει πλέον , εμάς , τα παιδιά μας και ολα τα ζωα?

Οικονομία στους φυσικούς πόρους, λιγότερη μόλυνση , μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς , σεβασμό στο φυτικό και ζωικό βασίλειο , περιορισμό στην κατανάλωση νερού είναι μόνο λίγες απο τις καθημερινές συνθήκες τις οποίες μπορούμε και πρέπει να υιοθετήσουμε .

Το κινημα βοηθά , ενημερώνει , ευαισθητοποιεί , ενεργοποιεί . Θα προσπαθούμε πάντα για ένα περιβάλλον καθαρό το οποίο δεν θα υποθυκεύει το μέλλον μας .

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3578264585533690

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!