29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
440 Views

Οι διαμαρτυρίες/ διαδηλώσεις, όπως και οι εκλογές σε αυτές τις ψεύτικες δημοκρατίες, λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο παραδοσιακό, κατευναστικό τρόπο και παγιδεύουν όλο και πιο βαθιά τους απλούς καταπιεσμένους ανθρώπους, φιλόζωους και μη, απλους πολιτες της χωρας μας στην φυλακή τους.

Μεγαλώνουν τον διχασμό μεταξύ των φυλακισμένων, πράγμα που ωφελεί σαφώς το σάπιο, αυταρχικό σύστημα και τις ελίτ και τέλος αυξάνουν τον βαθμό φόβου στους παθητικούς, βυθίζοντας τους σε ακόμη συντηρητικότερες θέσεις υποταγής, στους ανήθικους, οργουελικους και αντισυνταγματικους νόμους των ολιγαρχών.

Τα αρκετά τελευταία χρόνια οι κοινωνικές εκδηλώσεις αυτές (εκλογές, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες), φανερώνουν στις οργανωμένες , προετοιμασμένες και έξυπνες ελίτ , ότι τα ποντίκια δεν έχουν καμία οργάνωση ,καμία εξυπνάδα και καμιά φαντασία και αντιδρούν πάντα με τον ίδιο αναμενόμενο χαζό τρόπο που εύκολα στρέφεται εναντίον τους.

Το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον…

Αραγε τα ποντίκια θα βρουν ποτέ κάποιον εξυπνότερο τρόπο να επιβάλλουν την συμμετοχή τους, να ελέγξουν επιτέλους τον τρόπο διακυβέρνησης τους και να απαλλαγούν από την αυθαίρετη και αυταρχική εξουσία των πονηρών, ανήθικων και αντικοινωνικών ΕΛΙΤ ?!

Προς το παρόν οι Γονείς και οι δάσκαλοι πόντικες σπουδάζουν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά ποντικάκια στα γατοσχολεία με την γατοδιδακτέα ύλη , όχι για να τα κάνουν αρκετά έξυπνα με κρίση και παιδεία , πιο δίκαια και ηθικά με φιλοζωικες αξίες και όχι μόνο, ώστε να διώξουν τις πονηρές γάτες, αλλά για να τα κάνουν και αυτά δήθεν “γάτες” !!!

…Και τελικά αυτό που καταφέρνουν, είναι να τα κάνουν μισθοφόρους υπαλλήλους και υποτακτικούς των πανούργων Γατών και δικούς τους σκληρούς δεσμοφύλακες και φρουρούς, στις πόρτες της μεγάλης Φάκας…

… Και έτσι η φαύλη Βασιλεία των Γατών διαιωνίζεται !!!

Όταν ο πουλημένος και διεφθαρμένος μέχρι το κόκκαλο επαγγελματιας απατεώνας πολιτικο-ζωα-φιλος Αρχηγάτος θεωρεί τον εαυτό του “Άριστο”, τότε οι κυβερνήτες μας δεν μπορεί παρά να είναι οι επονομαζόμενες “Αριστόγατες” !!!

Η συνέχεια επί της οθόνης …

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!