29 Μαρτίου, 2024

Ποια ειναι η αληθεια για τα εμβολια???

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
874 Views

Αναρωτηθηκατε ποτε οτι κανοντας εμβολιο στο ζωο σας με σκοπο να λυσετε ενα προβλημα μπορει να δημιουργηθουν περισσοτερα?

Ο σκοπος που γινεται ενα εμβολιο ειναι να δημιουργηθει ανοσια στον οργανισμο, ετσι ωστε να μην υπαρχει ευκολια σε μεταδιδομενες ασθενειες που προκαλουνται απο ιους, η μικροβια. Με αυτο τον τροπο εχει γινει εφικτο να βαλουμε φρενο σε πολλα μεταδιδομενα νοσηματα, βελτιωνοντας τη ζωη ανθρωπων και ζωων.

Υπαρχει ομως και ενα αλλα εδω το οποιο θα πρεπει να λαβουμε πολυ σοβαρα υπ’ οψιν μας. Απο ερευνες που εχουν γινει τα εμβολια λειτουργουν οπως ολα τα φαρμακα. Εχουν παρενεργειες οι οποιες πολλες φορες ειναι πολυ σοβαρες. Αυτο ισχυει και για τους ανθρωπους και για τα ζωα.

Τι γινεται με αυτη την ιστορια? Ας παρουμε εδω την παραμετρο ζωα μιας και ειμαστε ζωοφιλικη σελιδα, να πουμε δυο πραγματακια.

Δεν λεμε να μην εμβολιαζετε τα ζωα σας οταν χρειαζεται να το κανετε αυτο, αλλα πρεπει να ξερετε και καποιες παρενεργειες, οι οποιες μπορει να συμβουν. Καλο θα ειναι να τις εχουμε υπ’ οψιν μας ολοι. Αν τυχον και μπορεσουμε να τις διακρινουμε μετα απο εμβολιασμο του ζωου μας, θα σας απαριθμησουμε μερικες:

Αναφυλαξια, πρηξιμο προσωπου, δυσκολια αναπνοης, ριγη και βεβαια αυτες ειναι μερικες απο αυτες που παρουσιαζονται συνηθως. Γιατι υπαρχουν εκατονταδες αλλες, που αν καθησουμε να τις απαριθμησουμε θα μα παρει το βραδυ και ακομα θα απαριθμουμε.

Βεβαια για μεγαλυτερη ευκολια για εμας και για εσας μπορειτε να μπειτε στο διαδικτυο. Θα βρειτε τα παντα. Επομενως οτι παραξενο δειτε στο ζωο σας μετα απο εμβολιασμο που αφορα τον οργανισμο του η τη συμπεριφορα του, τρεξτε το κατευθειαν στον κτηνιατρο.

Αυτο που μας εκανε ομως εντυπωση ειναι οι παρενεργειες που εξελισσονται οχι αμεσα, αλλα βραχυπροθεσμα στον οργανισμο του ζωου. Γιατι μετα απο εκθεση στο εμβολιο περισσοτερο απο μια φορες, παρατηρηθηκαν ογκοι, που βαση ερευνων η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να οφειλονται στο εμβολιο. Αυτο ειναι αρκετα ανησυχητικο απο μονο του.

Προσφατα εντοπισαμε εγγραφο αναπληρωτη υπουργου, το οποιο αναφερεται στο εμβολιο της λυσσας, οπως και στο microchip, οτι υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιστουν νεοπλασματα και πολυ δυσαρεστες καταστασεις στην υγεια του ζωου μας.

Βεβαια αυτα εχουν βαση σε καποιες ερευνες που εχουν γινει. Ισως χρειαστουν περισσοτερες, αλλα ισως και αυτες απο μονες τους να ειναι αρκετα ενδεικτικες για το τι συμβαινει.

Καθε οργανισμος ειναι μοναδικος και αντιδρα με μοναδικο τροπο σε ορισμενα ερεθισματα. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι στα εμβολια εκτος απο τα πλεον απαραιτητα συστατικα που πρεπει να περιεχουν, βρισκουμε μεσα 100.000 αλλες ουσιες οι οποιες μπορουν να προκαλεσουν ζημια στον καθε οργανισμο. Γενικα αυτο ισχυει με ολα τα φαρμακα.

Τελικα τα εμβολια τα κανουμε για να αποτρεψουμε νοσους, η κατ’ επεκταση εχουν και μια ουσια πισω απο αυτο το θεμα? Το ξεπαστρεμα διποδων και τετραποδων και ετσι ειναι.

Δηλαδη απο τη μια θεραπευεσαι και απο την αλλη εισαι εν δυναμει με το ενα ποδι στο λακο. Διαλεγεις και παιρνεις.

Ειναι να τρελλαινεται τελικα κανεις, γιατι πισω απο μια ωφελεια βρισκονται δεκα παγιδες και πολλες απο αυτες ειναι θανασιμες.

©Ποια ειναι η αληθεια για τα εμβολια???©Αναρωτηθηκατε ποτε οτι κανοντας εμβολιο στο ζωο σας με σκοπο να λυσετε ενα προ…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!