26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
909 Views

Σαν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ εχουμε κυριολεκτικα αναλωθει, στην προσπαθεια να βαλουμε τον κοσμο και πισω απο την κουρτινα, για να καταλαβουν ποιοι ειναι αυτοι που λαδωνουν τα γραναζια του συστηματος μεσα στον φιλοζωικο χωρο, ο οποιος μονο σωστα δεν λειτουργει, με αποτελεσμα αντι τα ζωα να δουν καλο, βρισκονται κυριολεκτικα οχι απλα στον πατο, αλλα στον αποπατο. Γιατι η κατασταση ειναι απ’ εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ… Καποιοι ηταν ηδη ξυπνιοι… Καποιοι στην πορεια ξυπνησαν. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ.

Οταν ξερεις γιατι αγωνιζεσαι, τοτε αγωνιζεσαι πολυ καλυτερα απ’ οτι πριν. Ειναι πολυ βολικο να τα βλεπεις ολα ωραια. Μονο που δεν ειναι και αληθινο. Οτι ειναι αληθινο, ειναι και δυσκολο… Αλλα αξιζει τον κοπο…

Οσο υπαρχουμε, θα πολεμαμε για εσας, οσο μπορουμε. Σας αγαπαμε και δεν μετανιωνουμε στιγμη που αφιερωσαμε ενα κομματι απο τη ζωη μας… μαλλον ΟΛΟ, σε εσας!

Η σκεψη μας βρισκεται διαρκως στα αδεσποτακια εκει εξω. Στα χιλιαδες που βρισκουν φρικτο θανατο αυτη τη στιγμη σε ολη την Ελλαδα, σε ολο τον κοσμο και οι απανθρωποι αποφασισαν φρικτο θανατο για τα αστρα των ματιων τους… ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!

Είμαστε και θα εξακολουθησουμε να ειμαστε η φωνή σας όπου και αν βρεθουμε! Είμαστε και αυτοι που θα σας προστατευουμε με κάθε τρόπο από την μανία όλων όσων όχι απλά δεν σας θέλουν που είναι δικαίωμα τους, αλλά που σας κακοποιουν η σας χρησιμοποιουν!!! Θα θα μας βρουν απέναντι τους και να ξέρουν πως δεν φοβομαστε κανένα κτήνος που προκαλει εγκληματικες πραξεις σε βαρος σας!!! Η ζωη μας ανηκει σε σας και θα την διναμε για να σωσουμε καθε ενα απο σας αγαπημενα, βασανισμενα και μοναδικα μας πλασματα ανα πασα ωρα και στιγμη!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1897926656900833/?type=3&theater

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!