16 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
194 Views

Ημέρα αξιολόγησης της προσωπικής μας στάσης για την προστασία του Περιβάλλοντος.

Όχι στα λόγια. Ούτε στην κριτική εκ του ασφαλούς και από μακριά.

Είναι η ώρα να απαντηθεί από εμάς το ερώτημα: “κι εσύ τί έκαμες κυρ – Παντελή”?

Η επέλαση στα βουνά ξεκίνησε. Σε ποιά όχθη της ιστορίας αυτή θα βρεθεί ο καθένας, επαφίεται στη συνείδησή του…

Η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού στην Αττική ειναι γεγονος, πριν ακόμη προλάβουν να επουλωθούν οι “πληγές” από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια και αλλού.

Το χειρότερο είναι ότι οι “πληγές” αυτές είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης δράσης και συμπεριφοράς.

Τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμ(ι)οι και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ όλων αυτών που έχουν την πρώτη και κύρια ευθύνη για την καταστροφή του.

Όσο το περιβάλλον θα αποτελεί πηγή κέρδους για τους πλούσιους, είτε με την καταστροφή είτε με την εκμετάλλευση του, τόσο η ποιότητα ζωής μας θα υποβαθμίζεται.

Γιατί στις πόλεις μας κάθε μέρα η ζωή μας καταστρέφεται μαζί με το περιβάλλον και τα ζωακια της αστικής και αγριας πανιδας???

Εως πότε???

Η “ικανοτητα”, η “ποιοτητα”, η “αποτελεσματικοτητα”, ΤΟ “ΗΘΟΣ” και Η “ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ” της νυν κυβερνησης της Νέας Δικτατοριας και ολων των υπολοιπων μνημονιακων κυβερνησεων, θα μεινουν αξεχαστες στην πορεια της ελληνικης ιστοριας…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!