28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
660 Views

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΜΙΛΑΜΕ?

ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Απαιτούμε την ολική κατάργηση ρίψης πυροτεχνημάτων, κροτίδων και άλλων εκρηκτικών υλικών, των οποίων οι αντιδράσεις μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρες, φλόγες και αναθυμιάσες, δυνατούς κρότους ήχους βομβαρδισμών, καθώς έχουν τεράστιες επιπτώσεις στα ζώα συντροφιάς, στην αστική και άγρια πανίδα, στο περιβάλλον και στη υγεία των ανθρώπων.

Πρωτοχρονιά και πυροτεχνήματα

Ο Δήμος Αθηναίων γιόρταζει καθε χρόνο την έλευση της Πρωτοχρονιάς με ένα σόου πυροτεχνημάτων, που εκτοξεύονται και από τα 7 δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας και είναι ορατά από όλα τα σημεία της Αθήνας.

Τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται στον ουρανό της Αθήνας κατά την αλλαγή του χρόνου, εν μέσω οικονομικής κρίσης, στοιχίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ στο Δήμο της πόλης, όπως βεβαιώνει το σχετικό έγγραφο που “ανέβηκε” στη “Διαύγεια”.

Ειναι τουλάχιστον προκλητικό να επιτρέπεται η ρίψη των πυροτεχνημάτων, αλλά και να δινεται αυτό το τεράστιο ποσό, το οποίο θα μπορούσε να επενδυθεί στην βοήθεια προς τους άστεγους πολίτες και ζωα, αλλά και στην οικονομική ενίσχυση πολιτών που δεν μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν βασικά αγαθά.

Συνεπώς απαιτούμε κατάργηση του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ 36/ΦΕΚ 74/Α/9.4.2012 και Εφαρμογή του ΝΟΜΟΥ 456/1976 και ο κάθε Δήμος να
υποδέχεται το νέο έτος με αθόρυβα πυροτεχνήματα!!!

Έχει πια αποδειχθεί το κακό που φέρνουν τα πυροτεχνήματα σε όλα τα είδη των ζώων, από τα οικόσιτα, σκύλους και γάτες, ως τα άγρια ζώα και κυρίως τα πουλιά!

Οι βλάβες που φέρνουν ξεκινούν από βλάβες στα ακουστικά όργανα των ζώων, στρες και τρόμο, ταχυκαρδίες που στα πουλιά, που φτάνουν ως το θάνατό τους.

Μέχρι και χημικές τοξικές ουσίες απελευθερώνουν τα πυροτεχνήματα που μπορεί να δηλητηριάσουν τα ζώα που ζουν κοντά στην περιοχή της έκρηξης.

Ως πότε θα συνεχίσουμε να υπομένουμε αυτό το πανδαιμόνιο;;;

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!