27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.156 Views

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:

Προέρχεται από δύο ελληνικές λέξεις:

Γένος και κτείνω (=φονεύω).

Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής όρος δημιουργήθηκαν επίσημα (όρος διεθνούς δικαίου) μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.

Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής.

Στα βίαια δε μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων παραδόσεων, προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω απώλεια του εθνικού και φυλετικού γνωρίσματος της.

Η ιστορία έχει να επιδείξει πολλές γενοκτονίες σε διάφορα πλάτη και μήκη της γης, άλλες γνωστές και άλλες ηθελημένα λιγότερο γνωστές με κίνητρα εθνικά, ιδεολογικά, πολιτισμικά, κατακτητικα.

Πρέπει να προσέχουν την σταση τους οι δημοτικοι “αρχοντες”, γιατι με όλα αυτά που λένε και πράττουν οι πολιτικοί, που δεν λειτουργουν υπερ, αλλα κατα διποδων και τετραποδων, διοτι παιρνουν εντολες απο τα μεγαλα αφεντικα της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, όλοι την ίδια τύχη θα έχουν.

Δεν συμφωνουμε με τη βία, αλλά πρεπει να καταλάβουν οτι έχει αντίκτυπο στον κόσμο η θεση και η στάση τους και ο κάθε πολιτης πράττει όπως του βγει.

Έχουμε όλοι κουραστεί και αγανακτήσει. Άλλος με αδιαφορία, άλλος με βία, άλλος με το να μιμείται τη στάση αυτών που κυβερνούν και να κατακλέβει.

Στην καλπη μπορειτε να εκφραστειτε με αξιοπρεπεια εναντιον τους.

Τις γενοκτονίες των λαών, διποδων και τετραποδων, τις τιμάς με αγώνες για να μην τις ξαναζήσει κανένας λαός.

Δεν σας σεβεται κανεις πλεον, ουτε σας λυπαται.

Τοσα χρονια κανενας απο αυτους που μας κοροιδευουν, μας καταντουν, μας εξαθλιωνουν, μας προσβαλουν, μας κομματιαζουν τις αξιες μας, τα πιστευω μας.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ.

Οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.

Αναπνεουν τον ιδιο αερα μ’ εμας και μας αποδομουν με καθε τους λεξη.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

Διποδοι και τετραποδοι υποφερουν κι αυτοι συνεχιζουν να προσβαλουν την νοημοσυνη μας!

Οταν υπερβαινουν τους νομους της ηθικης και της επιβιωσης οι πολικαντιδες, οφειλουμε να αντιδρασουμε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΛΩΝ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!