11 Μαΐου, 2024

Σε περιπτωση εκκενωσης της περιοχης σου απο φωτια, λυσε τα ζωα σου! Αφησε τα ελευθερα, να τρεξουν να σωθουν! Μην τα καταδικαζεις σε αργο και βασανιστικο θανατο!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
193 Views

Εαν αναγκαστικα εγκαταλειψεις το σπιτι σου, κανε τα παντα για να βγαλεις τα ζωα σου με ασφαλεια εξω!

Πρωτα θα βαζαμε τα κατοικιδια μας στο αμαξι… Στην πλατη… Στην αγκαλια μας… Δεν ξερουμε που, ουτε πως… Μετα θα παιρναμε δυο πραγματα κι αν προλαβαιναμε…

Ας προσπαθουσαν να μας παρουν απο το σπιτι, χωρις τα ζωα μας. Ας ερχοταν και τανκ του στρατου. Αν δεν ερχονταν ολα μαζι μας, δεν ξεκινουσαμε καν να σκεφτουμε να φυγουμε.

Καλα θα κανουν οι “αριστοι” που κυβερνουν, να προσλαβουν προσωπικο για φυλαξη των δασων και των πλασματων που ζουν μεσα σε αυτα.

Χελωνες και αλλα ζωακια που δεν εχουν σωτηρια απο τους ανεγκεφαλους που προκαλουν πυρκαγιες, εκτος απο τους πληρωμενους απο συμφεροντα για να βαζουν φωτιες…

… Και τα χαδια να γινουν τιμωριες σε κακουργηματα με ποινη φυλακισης, μη εξαγορασιμη.
Μονο ετσι θα ψαχνουμε για τα ζωα για να βλεπουμε οτι ειναι καλα.

Να ψαχνεις να βρεις απανθρακωμενα ζωα ειναι αχρηστο… Αν δεν σπασουν αυγα ομελετα δεν γινεται ετσι.
Χωρις φυλαξη των δασων απο ανθρωπους με καθε μεσο, ακομα και αεροφωτογραφιες με ντροουν, αλλα πολλους ανθρωπους που πραγματικα θελουν τα δαση με τα πλασματα και την ζωη που εχουν και την δινουν στους ανθρωπους. Οχι σε αυτους που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι και πολιτικοι της μιζας βασικα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Φωτο: Εκκενωση περιοχης της Πατρας απο πυρκαγια στις 28-7-2021

Photos: Menelaos Michalatos / SOOC

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!