27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.193 Views

Παρέα με την ανάπτυξη τους, θα προσπαθησουν να περασουν στα κατεπειγοντα και νυχτα το νομοσχέδιο του κ@λου και της ντροπης για τα ζώα συντρόφους! Ηθικη αυτουργος, ποια αλλη απο την Ε.Ε., που κανει κουμαντο σε οτι αφορα ανθρωπους και ζωα στη χωρα μας, με μνημονια και ζωομνημονια.

Ενα απο τα μελανα του σημεια θα ειναι να φορτώνει με 3000 ευρω πρόστιμο κτηνίατρο που θα φροντίσει ατσιπάριστο (χωρίς σήμανση) ζώο και διευκολύνει παράλληλα τις μαζικές ευθανασίες, τον μπογια πασας μορφης, την εξαφανιση των αδεσποτων με παρανομες περισυλλογες απο τις ιδιωτικες εταιρειες μπογια, το πεταμα τους στα ορη και στα βουνα, καταδικαζοντας τα ζωα σε αργο θανατο, τη διοχετευση τους σε κυνοκομεια- κολαστηρια, που θα δημιουργηθουν στο χαος και σε ακατοικητες περιοχες, για να μην εχει προσβαση κανεις, εκτος απο τα τσιρακια του παρακρατους, που θα νταραβεριζονται με τους δημιους-δημους.

Οι φολες θα συνεχισουν να πεφτουν βροχη, με σκοπο τη μαζικη εξολοθρευση του αδεσποτου πληθυσμου της χωρας μας και τα υπολοιπα τετραποδα θα καταληγουν μεσω pet trafficking σε αγνωστες υιοθεσιες στο εξωτερικο, χωρις να μπορει να τις ελεγξει κανεις, αφου το ιδιο το ΥΠΑΑΤ εχει δωσει το πρασινο φως, εδω και μεγαλο χρονικο διαστημα. Δημαρχαιοι και αντιδημαρχαιοι- δημιοι, εχουν βγει on camera, μιλωντας για μαζικες ευθανασιες και ξεφορτωμα τους μεσω “περιεργων υιοθεσιων”.

Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Εμείς αγαπάμε τους “κοπρίτες” στις γειτονιές μας. Αλλωστε σε πολλά θα θέλαμε να τους μοιάσουμε! Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Κανελος, ο Λουκάνικος και η Σαν Παπιε. Φιλοζωικο κίνημα και “κοπρίτες” στην πρώτη γραμμή, να μην επιτρεψουμε να αφανίσουν τους φίλους μας, για τους εξευγενισμένους δρόμους, τις αγορές και τα συμφεροντα τους.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/1474349365925233/UzpfSTE2MDc1MjgwNTQ6MTAyMTI2NjI3OTg3OTczNjY/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!