29 Μαρτίου, 2024

Στο έλεος της φωτιάς το προστατευόμενο δασος της Δαδιας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
184 Views

Στο δάσος αυτό συμβιώνουν και ευδοκιμουν πολλά είδη της πανίδας και της χλωρίδας των Βαλκανίων , της Ευρώπης και της Ασίας.

Ανάμεσα στα πεύκα και στους δρυς φιλοξενείται η μοναδική αποικία Μαυρογυπα στην Ευρώπη.

Καίγονται σπανιότατα είδη χλωρίδας και πανίδας των Βαλκανίων ,Της Ευρώπης και της Ασίας και δεν έχει σκάσει ρουθούνι.

Ντροπή σε όλους που δεν το αναδεικνύουν.

Είναι η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της τελευταίας δεκαετίας.

Στατιστικά θα είναι ακόμα μία φωτιά στις δεκάδες που ξεκινάνε σε όλη την Ελλάδα κάθε ημέρα (από πάμπολλες αιτίες), αλλά τώρα καίγεται ένα από τα πιο ωραία τμήματα του Εθνικού Πάρκου, με μικρή ανθρώπινη επέμβαση και πολύτιμο ενδιαίτημα για πολλά προστατευόμενα είδη πανίδας και χλωρίδας, ειδικά αρπακτικών πτηνών.

Ας ελπίσουμε οι δυνάμεις Πυρόσβεσης να μπορέσουν να την ανακόψουν όσο μπορούν πιο γρήγορα.

Από εβδομάδα, που θα έχει ξεχαστεί, θα μπορούμε να μιλάμε ΚΑΙ πάλι για τις δραστηριότητες και χρήσεις γης που θα πρέπει να επιτρέπονται στις αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, πάντα για το… “καλό”” του Περιβάλλοντος και του Ανθρώπου (σύμφωνα με τις σκέψεις και ορέξεις του Υπουργείου και όσων συμβουλεύονται).

Γιατί γνωρίζει παρά πολύ καλά η εκάστοτε κυβέρνηση στην χώρα μας και παγκοσμίως, ότι είμαστε σε πόλεμο με τη φύση και αν οι διποδοι εγκληματίες κερδίσουν, τότε χαθήκαμε άνθρωποι και ζώα.

Αυτό επιθυμούν τελικά???

Γιατι για το έγκλημα που διαπραττεται, με αποτέλεσμα την γενοκτονια και το ολοκαυτωμα ολων των εμβιων οντων, με σκοπό την μείωση του πληθυσμού τους, ποτέ μα ποτέ κανένας δεν πληρώνει…

Μέχρι πότε θα εθελοτυφλούμε???

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!