19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
169 Views

Τα τετραποδα αδεσποτακια και διαδηλωτες, μπροσταρηδες στις παρελασεις που εγιναν, ειπαν το δικο τους ΟΧΙ, δινοντας το δικο τους μηνυμα, οχι μονο προς τις τοπικες αρχες των πολεων τους, αλλα πανελλαδικα, τιμωντας ολες τις αδεσποτες ψυχες που κακοποιηθηκαν, δηλητηριαστηκαν και ευθανατωθηκαν απο τα βρωμικα χερια διποδων τερατων.

“Επειδη στην Ελλαδα του 2022 δεν θελουν ουτε ελευθερα ζωα, αλλα ουτε ελευθερους ανθρωπους.

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα τα υπολοιπα μου χρονια σκλαβια και φυλακη, σε ενα ασυλο ντροπη, η να ταξιδεψω πριν την ωρα μου μεσα σε ενα δημοτικο κολαστηριο νταχαου”…

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ…

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ…

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΣΥΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ…

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ…

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ-ΔΗΜΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΥΓΙΩΝ ΖΩΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΣΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΧΘΡΟΖΩΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ…

ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΖΩΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

ΛΕΥΤΕΡΙΑ… ΛΕΥΤΕΡΙΑ… ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ…

Το μηνυμα αυτο ειναι πιο ηχηρο απο ποτε και ελπιζουμε να μεταφερθει εντος και εκτος της χωρας μας και απο ακρη σε ακρη σε ολη τη γη.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!