22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
528 Views

Μετα τις προειδοποιησεις και επιφυλαξεις φιλοζωων, οσον αφορα το προς ψηφιση εχθροζωικο νομοσχεδιο, επακολουθησαν λεκτικες επιθεσεις απο διαφορους εκπροσωπους των μεγαλοφορεων και ειδικοτερα των φιλως προσκειμενων στην κυβερνηση δημοσιογραφων, προς τα προφιλ αγνων φιλοζωων, που δεν προσκεινται σε κανενα κομμα, δεν υπακουν σε κυβερνητικες εντολες, παρα μονο στην αγαπη τους προς ολα τα ζωα και ειδικοτερα τα αδεσποτα.

“χθες ανεβασα στο προφιλ μου μια αναρτηση της Πανελληνιας Ηλεκτρονικης Διαμαρτυριας για τα ζωα,σχετικα με ενα νομοσχεδιο της κυβερνησης που θα ψηφιστει οπως ελεγαν μεσα στον Αυγουστο,δεν ξερω εαν ειναι αληθες η ψευτκο,εκεινο που ειναι αληθες ειναι οτι μπηκαν στο προφιλ μου ατομα που θεωρουσα φιλοζωους και με φασιστικο τροπο ,απρεπεις εκφρασεις κλπ,ηθελαν να κατεβασω την αναρτηση.Τα αδεσποτα και γενικα τα ζωα,κινδυνευουν και πρεπει να ειμαστε ολοι οι φιλοζωοι σε εγρηγορση για να τα προστατεψουμε,οπως και τοτε με το καταπτυστο νομοσχεδιο του Τσιρωνη που ενωμενοι τον αναγκασαμε να το αποσυρει….ποιος μας λεει οτι δεν θα προσπαθησουν να περασουν ενα τετοιο νομοσχεδιο και οι τωρινοι????εχουμε εμπιστοσυνη? τα ζωα ειναι ο πιο ευαλωτος πληθυσμος,εντελως ανυπερασπιστα,γιαυτο τα παπαγαλακια να μην βιαζονται να πυροβολησουν φιλοζωους που το πρωτο μελημα τους ειναι η ευζωια αυτων τον πλασματων και οχι η πολιτικη της καθε κυβερνησης που αποφασιζει να ριξει στον Καιαδα αυτες τις ψυχες…..δεν θα μπλοκαρω αυτους που μου επετεθηκαν ,θα παρακαλεσω ομως να αποχωρησουν απο το προφιλ μου μονοι τους γιατι πλεον δεν τους θεωρω φιλους μου……….καλημερα σας”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=287508415687156&id=100032839999132

Η φιλοζωη δημοσιογραφος, που μαζι με γνωστο μεγαλοφορεα στοχοποιησαν τη σελιδα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, επειδη τολμησε να γραψει για αλλη μια φορα αληθειες που καινε, εχει ξεκινήσει μια εκστρατεία υποστήριξης της κυβέρνησης σχετικά με το νέο νομοσχέδιο, καθόλου φυσικά κακό διότι έχει την ελευθερία της επιλογής, όπως κάθε Έλληνας και κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει.

Εμείς όμως βρίσκουμε κακό από το βήμα που της δίνεται, της δημοσιογραφικής της ιδιότητας, να αναπαράγει εκεινη πληροφορίες που δεν είναι αληθείς, προκειμένου ίσως ,για να κερδίσει υποστηριχτές του νέου νομοσχεδίου εκτός των άλλων, αλλά και από τους δυσαρεστημένους της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η ίδρυση καταφυγίων από τους δήμους ισχύει πολύ πιο πριν του νομοσχεδίου Τσιρώνη από τον Ν.998/1979,παρ.7.

Καλό θα είναι όταν θέλουμε να διαψευσουμε κάτι, να γίνεται σωστά και να λέμε την αλήθεια ολοκληρωμένα. Εν’ κατακλείδι η ίδρυση καταφυγίων από τους δήμους, δεν ήταν μόνο στο προηγουμενο νομοσχέδιο και δεν πρέπει να συνδέεται με αυτο. Υπηρχε πολύ πιο πριν.

Οι οργισμενες αντιδρασεις των φιλοζωων, εκαναν την κυβερνηση να οπισθοχωρησει και να καταθεσει πληρες το σχεδιο νομου για τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζωα συντροφιας, εντος του 2020.

Δεν εχουμε καμμια εμπιστοσυνη σε πολιτικους. Θα περιμενουμε και πρεπει οι αληθινοι φιλοζωοι να εχουμε ματια και αυτια ανοιχτα.. Δεν ξερουμε τι μας περιμενει με το νεο νομοσχεδιο που θα φερουν για ψηφισμα, μεχρι το τελος του 2020.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!