29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.868 Views

Δεν υπαρχει πιο ομορφη εικονα απο να τα βλεπεις σε μεγάλα κοπάδια να πετούν χαρούμενα, σε τρελούς κυματισμούς, ψάχνοντας γωνίες για να φτιάξουν τη φωλιά τους! Αυτο το υπεροχο θεαμα σε συνεπαιρνει και αισθάνεσαι σαν μικρό παιδί!

Η μόνη απειλή και για μας και γι’ αυτά, είναι η σκατοψυχια των ανθρώπων. Τίποτε άλλο.

Μήπως θα φολιασουν και τα χελιδονια που μεταναστευσαν με την άνοιξη? Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, εκτός από διποδα μιασματα.

Φαίνεται πως, τελικά, κάποιοι που συμβατικά φέρουν τον τίτλο του ανθρώπου, είναι τα πραγματικά κτηνη, που δηλητηριάζουν με φόλες, πλάσματα τα οποία εμείς ονομάζουμε ζωα, τα οποία δεν μπορούν να μιλήσουν τη γλώσσα μας. Γιατί αν μπορούσαν, δεν θα είχαμε τόπο να κρυφτούμε απ’αυτά που θ’ ακούγαμε.

Η ανθρώπινη κοινωνία θα χρειασθει ως φαίνεται, μερικές χιλιετίες ακόμη (αν υπάρχει ως τότε), για να εξανθρωπιστει πραγματικά… Και οι τότε διποδοι, να φέρουν επαξίως τον τίτλο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η κτηνωδία του ανθρωπινου είδους δεν έχει ορια και έχουν μπερδέψει την επιβίωση, με την βάναυση κακοποίηση ανυπεράσπιστων πλασμάτων, που μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν. Τα αθώα χελιδόνια, έρχονται κοντά μας με τόση εμπιστοσύνη, ζητώντας μοναχά την αγάπη και στοργή μας.

Πρεπει να τα βοηθαμε και να τα προστατευουμε!!!

Τα χελιδονια φερνουν την ανοιξη στην καρδια μας, τυχη και ευτυχια στα σπιτια μας! Ας τα καλοσωρισουμε!!!Δεν υπαρχει…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!