28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
905 Views

Καλά θα κάνεις να μπεις σε κάποιο απ’ τα ελικόπτερα που θα παραγγείλεις, μιζάροντας με το αίμα των ανθρώπων που δολοφόνησες, Μ@τσογενοκτονακη κάθαρμα και να εξαφανιστείς από προσώπου γης.

Ν’ αλλάξεις χώρα, ν’ αλλάξεις μούρη, ν’ αλλάξεις όνομα, κ@λόσογο, χαμένο κορμί.

Να σε καταπιεί ο πάτος του τίποτα, αχρείο, ξεφτιλισμένο, μοχθηρό, βδελυρό, φονικό σίχαμα.

Αλλιώς, όλο και κάποιος χαροκαμένος θα σε βρει μπροστά του, και θα θυμηθεί το κλέος των τυραννοκτόνων της αρχαίας Αθήνας.

Θα θυμηθεί πώς τιμωρείται η εσχάτη προδοσία, θα θυμηθεί το καθήκον του ανθρώπου απέναντι στα θανατηφόρα, σκ@τόψυχα τέρατα, που βρωμίζουν τον κόσμο με την απύθμενη κακία τους, άχθος αρούρης.

Τόσα χρόνια μοχθεί ο ελληνικός λαός να χρυσοπληρώνει εξοπλισμούς και ένοπλες δυνάμεις και μίζες, να εκπαιδεύει προσωπικό αξιόμαχο και πανέτοιμο για να υπηρετήσει και να τιμήσει τον όρκο του, να εξασφαλίζει τεχνολογία, εργαλεία, ανθρώπινο και υλικό δυναμικό για την προστασία του.

Αλλά στην πιο ύστατη ανάγκη του, στην πιο κρίσιμη ώρα που χρειάζεται να επιχειρήσουν όλ’ αυτά που αγόρασε και συντηρεί με μύριες στερήσεις, να στέρξουν και να σώσουν τα παιδιά του από θανάσιμο κίνδυνο, ο στρατός, οι ειδικές δυνάμεις, η ΕΜΑΚ, οι ομάδες υποβρυχίων καταστροφών, τα ιπτάμενα μέσα, οι βάρκες, τα μηχανήματα, οι μπουλντόζες, τα εφόδια, η ειδίκευση, η εκπαίδευση του προσωπικού, δεν είναι στη διάθεσή του.

Μανάδες, με παιδιά και μωρά της αγκαλιάς, απάνω στις στέγες, στα πατάρια, στα ταβάνια, στα μπαλκόνια.

Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους, αν έχετε καρδιά και τσίπα.

Πατεράδες, γιοι, κόρες, αδέρφια, γιαγιάδες, παππούδες, ξάγρυπνοι ν’ αφουγκράζονται τα σπλάχνα τους μέσα στο σκοτάδι, χωρίς νερό, χωρίς κουβέρτα να τυλιχτούν, χωρίς να μπορούν να ξαποστάσουν, δίχως φάρμακα & οξυγόνο οι άρρωστοι, χωρίς ορούς οι έγγυες, αφυδατωμένοι, νηστικοί, μούσκεμα και τρέμοντας απ’ το κρύο, τρομαγμένοι, αγωνιώντας, ακούγοντας τα βογγητά και τις οιμωγές των πανικόβλητων συνανθρώπων τους μέσ’ απ’ τα βουλιαγμένα ερείπια, καθώς το βιος τους χάνεται, οι ώρες κυλούν βασανιστικά αργά, η μαύρη απελπισία τους ζώνει και η βοήθεια δεν έρχεται…

Πού είναι η άριστη επιτελική ετοιμότητα; πού είναι η ανθρωπιστική βοήθεια όπως αυτή που στέλνουμε στην Ουκρανία;

Πού είναι τα drones να ρίξουν μπουκάλια νερό, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης στον κόσμο που η εγκληματική αμέλεια και η δόλια πρόθεση έφερε στο χείλος του θανάτου;

Έριξαν το φράγμα και πνίξανε τα καμποχώρια επίτηδες για να γλυτώσουνε την πόλη της Καρδίτσας, άφησαν τα τρία μονάκριβα διαθέσιμα ελικόπτερα παρκαρισμένα στην Αττική, εν γνώσει τους εγκατέλειψαν χιλιάδες ανθρώπους στην τύχη τους, ξέροντας ότι θα περνούσαν μια ολόκληρη νύχτα, μετά από μια ολόκληρη μέρα, αβοήθητοι.

Αυτό λέγεται ομαδικό έγκλημα.

Άλλη μια στυγνή και προμελετημένη
κρατική δολοφονία.

Ξεχάστε τα παραμύθια της αριστείας.

Δεν προδίδω δα κανένα εθνικό μυστικό θυμίζοντας πώς από τα 12 κανιβαλισμένα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας μόνον ένα είναι αξιόπλοο (διαβάστε το άρθρο με τίτλο “Ελικόπτερα Έρευνας-Διάσωσης… στο ίδιο (εξοργιστικό) έργο θεατές!” στην χθεσινή Πτήση, 7/9/23).

Είναι λοιπόν διαθέσιμα μόνον τρία αεροσκάφη για επιχειρήσεις στον πλημμυρισμένο θεσσαλικό κάμπο, το ένα Super Puma της ΠΑ, το άλλο της Πυροσβεστικής και ένα Bell ιδιωτικής εταιρείας.

Τρία ελικόπτερα για να διασώσουν χιλιάδες εγκλωβισμένους;

Θα χρειάζονταν εβδομάδες.

Αλλά το Σινούκ, που μπορεί να μεταφέρει 44 επιβάτες χρησιμοποιείται για να περιφέρεται το ασυνείδητο αλαζονικό τσ@γλάνι, ο αναίσθητος, αμετανόητος, ξετσίπωτος ρεμπεσκές που υποδύεται τον Πρωθυπουργό και η κουστωδία του, στην προκλητική επικοινωνιακή φιέστα σήμερα στη Λάρισα, ενώ απειλεί την ίδια την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ο ξέχειλος Πηνειός.

Πόσες ζωές άραγε θα μπορούσε να σώσει αυτό το πολύτιμο ελικόπτερο, η περιουσία που ανήκει στον ελληνικό λαό, αντί να πηγαινοφέρνει το άχρηστο, άνιωθο, παρασιτικό σαρκίο του Κοργιάκου και της συμμορίας του;

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κακά της μοίρας μας.

ΤΡΕΙΣ βάρκες όλες κι’ όλες ήταν ο συνολικός αριθμός των πλωτών μέσων που στάλθηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι ήταν / είναι ακόμα αποκλεισμένοι σε απελπιστικές συνθήκες.

Αδέρφια, δίπλα σας αυτή τη στιγμή κάποιές ανθρώπινες ψυχές, και μεταξύ τους αθώα μικρά παιδιά και βρέφη, βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Δεν σας ζητώ να βγείτε στους δρόμους και να τον σύρετε, να αρπάξετε από το λαρύγγι τον δήθεν αρχιεπιτελάρχη του έθνους για να τον αναγκάσετε να κάνει το καθήκον του, όπως θα έκανε η μάνα σας.

Όμως σας παρακαλώ, ανάμεσα στις αναρτήσεις που θα κάνετε σήμερα, συμπεριλάβετε και τις εκκλήσεις για Β Ο Η Θ Ε Ι Α από τους συμπολίτες.

Αν κάποιοι από σας έχετε τη δυνατότητα να πιέσετε τις αρχές, να πάρετε κάποιο τηλέφωνο που θα φέρει αποτέλεσμα, αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιους δημοσιογράφους, να επηρεάσετε, να κάνετε κάτι ώστε να φθάσουν επιτέλους τα απαραίτητα ζωτικά εφόδια από τα οποία κρέμονται οι ζωές αυτών των συνανθρώπων μας, σας ικετεύω, αν έχετε ψυχή, μην το αμελήσετε.

Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής ή θανάτου συνανθρώπων και ζώων των γενοκτονικα πλημμυρισμενων περιοχών της χώρας μας.

Via Maria Gkinala

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!