16 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
63 Views

Ζούμε στην Ελλάδα της Καμόρα, όπου παρακρατικοι εγκληματίες του βρωμικου συστηματος αθωώνονται και απλοί πολίτες καταδικαζονται.

Για τα παιδια, τους ηλικιωμενους, τα ζωα που καηκαν ζωντανα στο Ματι, που βιωσαν τον θανατο τους απο την αρχη μεχρι το τελος τους, δεν Trendare ποτε ο ορος δολοφονια στα κ@λοπετσωμενα ΜΜΕ.

Δεν εγραψε καμια εφημεριδα, οτι προκειται για συγκαλυψη.

Δεν βρεθηκε κανενας γονιος να ποσταρει μέρα νύχτα στα social.

Δεν βρεθηκε κανενας γονιος να χριστει εκπροσωπος των συγγενων των θυματων.

Δεν βρεθηκε κανενας γονιος να μιλησει στο Ευρωκοινοβουλιο εναντιον της χωρας του.

Δεν βρεθηκε ενας Κυβερνητικος να αναλαβει την πολιτικη ευθυνη και να παραιτηθει.

Δεν βρεθηκε δημαρχος στην Αθηνα να κανει μνημειο…

Δεν βρέθηκαν φιλοζωικες οργανώσεις στο ναζιστικο Ευρωκοινοβουλιο, για να καταδικάσουν το ολοκαύτωμα των ζωων στο Μάτι και ενώ η ίδια η ναζιστική Ε.Ε. είναι η ηθική αυτουργός της γενοκτονίας των ζώων συντροφιάς και της άγριας πανίδας, αφού χρηματοδοτεί το ελληνικό παρακρατος των πολιτικο-ζωα-φιλων για την μειωση του πληθυσμου τους με φόλες και ευθανασιες;

Παραλογο ε?

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

Όταν με τις δικαστικές αποφάσεις δεν ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ενώ αντίθετα υπάρχει γενική κατακραυγή, ακόμα και από το νομικό κόσμο, τότε μάλλον ήταν αναμενόμενη η άσκηση έφεσης από την Εισαγγελέα του ΑΠ κατά της απόφασης για το Μάτι.

Αν και παγίως δε σχολιάζουμε δικαστικές αποφάσεις χωρίς να έχουμε πλήρη γνώση της δικογραφίας, προκύπτουν ερωτηματικά για τον συνολικό χειρισμό της υπόθεσης, ο οποίος χειρισμός, βέβαια, οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Όταν για το αδίκημα της κακοποίησης ζώων επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 30.000 ευρώ, είναι αδιανόητο οι καταδικασθέντες να καταβάλουν εγγύηση 40.000 ευρώ και να πάνε σπίτι τους, ενώ καταδικάσθηκαν για μια τέτοια εθνική τραγωδία.

Όπως αδιανόητο είναι να βγαίνουν σήμερα και να πανηγυρίζουν με την αθώωσή τους, όσοι είχαν το βάρος της πολιτικής ευθύνης, υπό την εποπτεία των οποίων λειτουργεί το Κράτος.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή ακολουθεί και η δίκη για την άλλη μεγάλη εθνική τραγωδία, τα Τέμπη, δεν υπάρχει χειρότερο από το να κλωνίζεται η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στη Δικαστική εξουσία, γιατί τότε δεν υπάρχει τίποτα να περιφρουρήσει το ”ΔΙΚΑΙΟ” σε μια ευνομούμενη Πολιτεία .

Μην περιμένετε καμία δικαίωση για ανθρωπους και ζωα υπό εγκληματικα καθεστώτα.

Εκτελούν όλοι τους εντολές για την μαζική εξοντωση μας.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!