28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
10.384 Views

Θα γίνει μια σύσκεψη των προέδρων διαφορων κρατών στις 7 Νοεμβρίου του 2021 στην Αγγλία, στην οποία θα συζητουν πλέον τον τρόπο της αντιμετώπισης της υπερθέρμανσης και της υπερπλημμυρας…

Οι παγκόσμιες πλημμύρες και οι φωτιές είναι δημιούργημα καθαρά δικά τους ( με την τεχνολογία ή και με ανθρώπινα χεράκια), για να πείσουν εμάς πως “κοιταξτε πόσο χάλια είναι τα πράγματα”!!!

“Κάτι πρέπει να κάνουμε”.

Μέχρι τότε θα συνεχίζονται οι φωτιές και οι πλημμύρες σε ολο και μεγαλυτερο βαθμο.

Το πρόγραμμα ακολουθεί :

Σφαγή των ζώων δια πυρος και πνιγμου, ευθανασιες καθε μορφης και φολες και ξανά λοκνταουν, για τον περιορισμό των ρυπων των αυτοκινήτων…

Έχουν καταστρέψει όλα τα κράτη σε όλο τον κόσμο πλέον!!!

Έχουν κάψει και εχουν πνιξει την χώρα μας και τον λαο της, ανθρωπους και ζωα !!!

Ο αριθμος ειναι ανυπολογιστος και ισως δεν τον μαθουμε ποτε!

Μας είχαν φτάσει σε εσωτερικές συγκρούσεις και τώρα τα έχουν ξεχάσει κιόλας, γιατί το πρόγραμμα τους τρέχει και έχουν ακόμα τοοοοσες καταστροφές να κάνουν για να υποταχθούμε επιτέλους!!!

Μένουμε ενωμένοι!!!

Δρασε -Αντεδρασε!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!