28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
544 Views

Δυστυχως απο οτι εχουμε διαπιστωσει, συμφωνα με οσα στοιχεια εχουμε στα χερια μας, στα περισσοτερα δημοτικα κυνοκομεια-νταχαου, ασυλοποιουνται αδεσποτα ζωα, κατω απο κακες συνθηκες διαβιωσης και τα περισσοτερα απο αυτα φυλακισμενα μεσα σε αθλια κλουβια, να περιμενουν αργα η γρηγορα τον θανατο τους με ευθανασια.

Ειναι μεσα στις “υποχρεωσεις” του καθε δημιου, βαση του ζωοφιλικου νομου το ξεπαστρεμα τους και οι ναζι δημαρχισκοι, να αποτελουν το κερασακι στην τουρτα απο σκ@τα.

Κονδυλια απο την Ε.Ε. ομως οι δημιοι των ζωων ειχαν και εχουν παρει, υποτειθεται για την ευζωια τους και οχι γι΄αυτη τη βρωμοδουλεια, ενεργοποιωντας καθε εγκληματικη ενεργεια σε βαρος αθωων πλασματων.

Μηπως να μας πουν που τα χρησιμοποιησαν και που κατεληξαν ολα αυτα τα χρηματα που πηραν?

Οι τοπικες ΜΚΟ και οι οργανωσεις, μηπως μπορουν να μας διαφωτισουν, αν μαζι με τους δημιους εκαναν την δουλεια που επρεπε να κανουν?

… Και αφου τα ζωα ασυλοποιουνται για μεγαλο χρονικο διαστημα, μετα απο αυτη την “υπεροχη” φιλοξενια, καποιοι απο τους “ζωοφιλους” αυτους δημαρχους, εκβιαζουν οτι θα τα πεταξουν σε αλλες περιοχες, στο βουνο ας πουμε, για να λυσουν το “προβλημα” τους προσωρινα.

Τα περισσοτερα σε τραγικη κατασταση, νηστικα και πιθανον και μερικα απο αυτα αρρωστα, με αποτελεσμα ο ογκος των αδεσποτων να μεγαλωσει και μετα η λυση ειναι γνωστη.

Φολα που τα ξεπαστρευει ολα.

Ποιοι ειναι λοιπον αυτοι οι “κυριοι” που πουλανε νταιλικια και εκβιασμους του τυπου:

” Θα αφησω τα ζωα, θα κλεισω το κυνοκομειο”?

Γιατι τετοιου ειδους αποφασεις ειναι ενα δικοπο μαχαιρι.

Αν αφησεις ζωα, τα οποια ειναι εγκλειστα πολυ καιρο, ξεχνουν την συμπεριφορα του αδεσποτου και το πως επιβιωνεις στη φυση και τα εκθετεις σε μεγαλο κινδυνο.

Απο την αλλη, δεν υπαρχει λογος να μενουν τα ζωα εφ’ ορου ζωης στο κυνοκομειο, την στιγμη που οι συνθηκες δεν ειναι και οι καταλληλοτερες.

Οι προυποθεσεις δε, ανυπαρκτες.

Προγραμμα υιοθεσιων δεν εχει υπαρξει ποτε?

Η πρωτη κινηση που πρεπει να γινει οτι καλυτερο για να βρεθει μια σωστη οικογενεια για εκεινα και με τις καταλληλες προυποθεσεις.

Η δευτερη, να γινει κτηνιατρικος ελεγχος για την υγεια τους και απο εκει και περα, να επεμβουν τα φιλοζωικα σωματεια και οι εθελοντες και να βρεθει μια λυση για τα ζωα.

Γιατι μερικα διποδα ζωα δινουν αμεσως την λυση και δεν εχουν υπ’ οψιν τους ουτε τις ευθυνες που εχουν επωμιστει, παραβιαζοντας το καθηκον τους…

… Και βεβαια, αυτο συμβαινει με τους περισσοτερους δημιους και το προβλημα ειναι μεγαλο…

…Και οσο μενουν ανεξελεγκτοι, τοσο αυτο διογκωνεται.

Το θεμα δεν ειναι μονο το ξεκαθαρισμα των ζωων, αλλα και των ανθρωπων.

Γιατι απο εκει αρχιζουν ολα τα δεινα…

…Και για τους υπολοιπους ανθρωπους και για τα ζωα και για τα παντα…

… Και γινεται ενα κατ’ εξακολουθηση εγκλημα.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!