16 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
293 Views

Με τη βία θελουν να μας αναγκάσουν να ακρωτηριασουμε τα ζώα μας.

Δεν είναι μόνο ναζιστική, μαζική ευγονική. Είναι απόλυτη ζωοκτονια. Είναι κακουργημα υψιστου βαθμού κυβέρνησης-παρακρατους- ΜΚΟ.

Το αισχρό αυτό νομοσχέδιο είναι περίπου πενήντα σελίδες και στην ουσία ποινικοποιουν την κατοχή των ζώων μας.

Η μνημονιακη κυβέρνηση έχει στόχο την εκμετάλλευση των σκύλων μας για ένα και μόνο λόγο: Την εισροή χρήματος στα ταμεία του κράτους.

Οι όροι κατοχής των τετράποδων αδερφών μας μέσα σε πόλη γίνεται τόσο ακραία, όπου ουσιαστικά δεν θα επιτρέπεται με αυτούς τους περιορισμούς να κατέχει νόμιμα τα σκυλιά του ο καθένας από εμάς…

… Και γνωρίζοντας ο κάθε κακόβουλος ρουφιανος το γράμμα του νόμου σε μια διαμάχη, η οποία μπορεί να προκύψει με τον γείτονα του, θα προβεί σε καταγγελία για να δημιουργήσει προβλήματα στον κηδεμόνα…

… Και επειδή οι κανόνες και οι νόμοι γίνονται όλο και περισσότερο σκληροι κατά τών ζώων, ίσως ο κάθε κηδεμονας να βρεθεί προ εκπλήξεων και τελικά να κριθεί και ως παράνομος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ζωντανό του.

Οι παραβάσεις και τα πρόστιμα αυξάνονται τόσο πολύ, που πολλοί κηδεμονες δεν θα μπουν στον κόπο ούτε να κρατήσουν τα ζώα τους, αλλά ούτε και να σκεφθούν να αποκτήσουν ποτέ ξανά ένα ζώο, ακόμα και με τον τρόπο της υιοθεσίας.

Τα αδέσποτα θα είναι χιλιάδες! Αυτό επιδιώκουν κάποιοι επαγγελματίες ζωα-φιλοι τελικά για να έχουν δουλίτσες και να πουλάνε εργολαβία σε κάθε κρατικό δημ(ι)ο, προσφέροντας τις υπηρεσιες τους, βάση ζωομνημονιων συνεργασιας?

Σε ποιο μέρος στον κόσμο υποχρεώνουν τους κηδεμονες κατοικιδίων να κάνουν υποχρεωτική στείρωση και θέλουν να επιβαρύνουν τον κηδεμονα με τα έξοδα αυτής? Σε κανένα!

Οι περισσότεροι κτηνίατροι γιατί κάνουν μουγκα στην στρούγκα και δεν μιλάνε για τις παρενέργειες της στειρωσης, παρά μόνο τα θετικά από αυτήν? Τι μαγειρεύουν? Τι μαγαζιά θέλουν να στήσουν?

Όπως το κόψιμο τών αυτιών και της ουράς είναι κακοποίηση, το ίδιο ακριβώς είναι ο βίαιος ακρωτηριασμός στους πιστούς μας φίλους, που το μεγαλύτερο ποσοστό των αγνων φιλοζωων τα βλέπει σαν παιδιά του.

Επισης, έχουν σαν σκοπό να εξαφανίσουν όλες τις Ελληνικές φυλές σκύλων, με πάνω από τέσσερις χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Θα τους αφήσουμε ???

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!