22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
423 Views

Εχει αποδειχθει απο το παρελθον οτι το θεμα της επιλυσης των προβληματων που ταλανιζει το ζωοφιλικο χωρο δεν εχει λυθει απο τις δημοτικες αρχες βαση των υποχρεωσεων που εχουν επανω σε αυτο το ζητημα.

Οσο και αν θελουν καποιοι να προβαλλουν τους εαυτους τους οτι θα μεριμνησουν για το θεμα αυτο, θεωρουμε οτι ψευδονται ασυστολα και το μονο που προσπαθουν ειναι να παρουν κανενα ψηφο παραπανω. Θα το διαπιστωσουμε και οι ιδιοι μετα τις δημοτικες εκλογες οτι αυτο θα γινει.

Τα πραγματα ειναι προκαθορισμενα. Η προταση ειναι η ασυλοποιηση των ζωων και στην πορεια το ξεπαστρεμα τους. Τελειωμενα πραγματα… Αν θελουμε να ξερουμε τι μας γινεται… Ο καθενας απο εκει και περα ειναι ελευθερος να κανει οτι νομιζει καλυτερο και εμεις οτι ειχαμε να πoυμε το ειπαμε. Θα δικαιωθουμε σιγουρα στο μελλον… Μονο εμεις, γιατι μελλον για τα αδεσποτα δεν υπαρχει… Επομενως δεν υπαρχει και δικαιωση……………

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/832595506767292/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!