25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.766 Views

Ολοι οι ζωοκτονοι εχουν κοινα χαρακτηριστικα, τοσο εσωτερικα οσο και εξωτερικα.

Αυτα τα ανθρωποειδη ζουν αναμεσα μας, αλλα ειμαστε ανυποψιαστοι για τη διαστροφη τους, επειδη ειναι πολυ επιτηδιοι στην αποκρυψη της και δρουν παντα βασει οργανωμενου σχεδιου, οπως αλλωστε ο καθε ψυχρος εγκληματιας.

Ειναι τοσο παραφρονες, ωστε αυθυποβαλλονται οτι προσφερουν θεαρεστο εργο στην κοινωνια. Σκορπουν το θανατο, σκορπωντας “φολες”, δηλαδη κομματια κρεατος, η ψαρια βουτηγμενα σε δηλητηριο, αλλα και θρυματισμενα γυαλια μεσα σε κιμα.

Δεν αφηνουν ιχνη κι ειναι δυσκολο να συλληφθουν επ’ αυτοφορω. Μονο αν τους παρακολουθει κανεις, μπορει να εχει καποια στοιχεια. Παντως αν στη γειτονια σας βλεπετε καθε τοσο νεκρα ζωα, γατες και σκυλους κυριως, να ειστε βεβαιοι οτι κοντα σας κατοικει ενα… τερας!

Αυτο το τερας ειναι “ανθρωπος” θρασυδειλος και υστεροβουλος, ειναι ρουφιανος και χαιρεκακος, κρυψινους, φιλαργυρος και μιζερος.

Προσεξτε, γιατι τα παει παντα καλα με τις “αρχες” και εχει παντα πολιτικο “μεσον”.

Προσεξτε γιατι ειναι γλειφτης και υπουλος.

Κοιταξτε τον καλα! Δεν εχει χαμογελασει ποτε, παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις μπορει να γελασει προκλητικα και αγενεστατα. Ουτε εχει ποτε δακρυσει, ουτε ντραπει.

Σε καθε ευκαιρια επαιρεται για την ευμαρεια του και φουμιεται οτι ειναι αψογος νοικοκυρης και οικογενειαρχης.

Στο δρομο βαδιζει με υπολογισμενες κινησεις, σαν κουρντισμενος κι οταν σου λεει “καλημερα” ειναι σαν να σε βριζει.

Τα καλογυαλιζει τα παπουτσια του, αλλα τη μυξα του τη φυσαει οπου βρει, αρκει να μην τον βλεπουν.

Δεν διαβαζει καθολου, μονο τηλεοραση βλεπει και τη μουσικη την απεχθανεται.

Με τους γειτονες αποφευγει να εχει σχεσεις. Η αυλη του ειναι αμπαρωμενη, με ψηλη μαντρα και καγκελα.

Συνεχεια γκρινιαζει για τον καιρο και κατακρινει για καθε τι τη νεολαια.

Ειναι συνεχως απασχολημενος, δηθεν μαστορευει και κανει οσο περισσοτερο θορυβο μπορει τις πιο ακαταλληλες ωρες.

Τα μονα ζωα που ανεχεται ειναι αυτα που σφαζει για να τα φαει.

Αν συναντησει στο δρομο ζωο ελευθερο, κανει ταχα πως δεν το βλεπει. Αν τυχει και μιλουν σε μια παρεα για ζωα, κανει τον αφηρημενο. Αν, ομως, ακουσει να λενε για ποντικια, τοτε ενθουσιαζεται και δηλωνει με καμαρι οτι εχει ολων των ειδων τα ποντικοφαρμακα στην αποθηκη του.

Τα ματια του εχουν μονιμως μια παραξενη γυαλαδα και τ’ ανοιγοκλεινει συνεχεια, νομιζοντας οτι ετσι κρυβει το βαθυτερο σεξουαλικο του προβλημα και την ανωμαλια του.

Τα χερια του ειναι παντα κρυα και καπως παραμορφωμενα τα δακτυλα. Αν τα κοιταξεις πιο προσεκτικα, θα δεις οτι σταζουν αιμα. Γι’ αυτο παει καθε τοσο και τα πλενει, νομιζοντας οτι θα καθαρισουν καποτε. Ματαια ομως!

Δεν ξερει οτι υπαρχει και θεια δικη, που δεν ξεγελιεται κι αργα η γρηγορα θα τον αναγνωρισει. Απ’ αυτο το ανεξιτηλο αιμα θα τον αναγνωρισει. Εσεις, μηπως ηδη τον αναγνωρισατε? 

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/617432258283619/?type=3&theater


Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!