22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
498 Views

Εδω και χρονια εχουμε καταφερει να ανεχομαστε τη βαρβαροτητα που μας περιβαλλει. Οταν ομως αυτο αφορα τα ζωα, τοτε γινομαστε θηρια, δειχνουμε δοντια και βγαζουμε νυχια σε οποιον προσπαθησει να πειραξει απροστατευτες και ανυπερασπιστες υπαρξεις.

Προχωραμε σταθεροι και ακαθεκτοι, με οπλο μας την αληθινη φιλοσοφια απεναντι στη ζωη και σε οτι αλλο υπαρχει γυρω μας.

Η στιγμη της αληθινης εκδικησης, στο ονομα των αδικοχαμενων αδεσποτων ζωων, εδω και καμποσα χρονια, απο την αδιαφορια του κρατικου φορεα, των δημων δημιων και των πληρωμενων εκτελεστων, κυνηγων κεφαλων τους, που φορουν τη μασκα του φιλοζωου, ειναι κοντα.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Εχοντας σαν αφορμη εναν υγειινο, αλλα και οφειλομενο θυμο στους αφελεις και ακαμπτους ανθρωπους που διαπραττουν αδικιες και σε πεισμα καθε αντιξοοτητας, εμεις θα συνεχισουμε σταθερα τη δουλεια μας. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2311881142172047/

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!