19 Μαρτίου, 2024

Το ψεμα τρεφει το παρακράτος των επαγγελματιων πολιτικο-ζωα-φιλων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
708 Views

Μισουν τους αγνους φιλοζωους και τους Ανθρωπους με Άλφα Κεφάλαιο.

Τους μισουν τοσο πολυ, ωστε να κατασκευαζουν ψευτικες κακοποιήσεις ζώων και ιστοριες με ανυπαρκτους δρακους.

Συνηθως αυτοι οι “φιλοζωοι” ειναι τα διεφθαρμένα μέχρι το κοκκαλο δίποδα, που τους εχει αναθέσει η εκάστοτε κυβέρνηση και η νυν επισημως δια αντισυνταγματικου και παράνομου εχθροζωικου μορφωματος να στελνουν τα αδεσποτα με pet trafficking στο εξωτερικό, προς άγνωστες κατευθύνσεις, χωρίς επίσημη καταγραφή, χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους και που κατεληξαν, εναντι μαυρου χρηματος φυσικα, χωρίς να έχουν την παραμικρή ενοχη, ντροπή και τσίπα.

Έχουμε ζητήσει επανηλλειμενως σαν ΚΙΝΗΜΑ την ιχνηλασιμοτητα των ζώων, εντός και εκτός της χώρας μας.

Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης συγκάλυψη του σάπιου και σαθρου συστήματος ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων και των β(ο)υλευτων τους, που παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες αυτών των υπέροχων πλασμάτων, που τα θεωρούν μιασματα και αντικείμενα εκμετάλλευσης.

Θελουν την Ελλαδα έναν χωρο, οπου ζουν ανθρωποι αφιλοζωοι μονο και σκληροι κατα των ζωων.

Οι λόγοι πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικοι, στα πλαίσια των εντολών που δέχονται από τη ναζιστική Ε.Ε. για τη μείωση του πληθυσμού τους με φόλες και ευθανασιες πασας μορφής, όπως και πασας χρήσης του κάθε ζώου που διαλεγουν.

Ειναι αυτοι οι εγκληματιες, που προσβαλλουν ολους εμας, που μαζί με τους αγνούς φιλοζωους πολιτες, δινουμε την ζωη μας και το αιμα μας για ΟΛΑ τα ζωα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΤΣΙΡΑΚΙΑ -ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, Η ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΖΩΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ-ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ-ΜΟΥΦΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ.

Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!