28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
712 Views

Μεγάλος κίνδυνος Ελονοσίας, Ιός του Νείλου, Σαλμονέλας, Γαστρεντερίτιδας και άλλων σοβαρών ασθενειων από τα βρώμικα νερά, λασπόνερα, πνιγμενους ανθρωπους, πνιγμένα ζώα καθε ειδους, κατεστραμμένες αποχετεύσεις…

Αλλά το πιο σημαντικό, λιπάσματα για τις καλλιέργειες, διαλυμένα από το νερό, θα περάσουν στο πόσιμο νερό και αυτά είναι θανατηφόρα σε μεγάλες ποσότητες ιδίως στα μικρά παιδιά και φυσικάστα ζωα…!!!

Υγειονομική βόμβα προ των πυλών!

Στάσιμα νερά, ελονοσία, φυτοφάρμακα ανοιγμένα και παντού διασκορπισμένα, χιλιάδες ζώα πνιγμένα, ανθρώπινα πτώματα κάτω από το νερό, καταλαβαίνουμε το μέγεθος της καταστροφής?

Καταλαβαίνουμε πως οι επιδημίες είναι προ των πυλών?

Πως δεν υπάρχει ιατρικο προσωπικό, πως δεν γίνονται προσλήψεις πως τα δημόσια νοσοκομεία είναι ένα μπ@υρδ@λο και μισό?

Πώς οι μόνες προσλήψεις που γίνονται είναι αυτές των αστυνομικών για να μας έχουν όλους σε καταστολή και των παπάδων για να μας πηγαίνουν βόλτα στον μεσαίωνα?

Καταλαβαίνουμε πως μόνο όσοι έχουν πέντε φράγκα στην άκρη ή οι υψηλομισθοι αυτοί ίσως και να επιζουν από δω και στο εξής?

Καταλαβαίνουμε πως τα πάντα είναι υποστελεχωμένα και ρημαγμένα?

Μας έμεινε μυαλό και ψυχή να καταλάβουμε ή είμαστε όλοι καπιταλες τραπεζίτες με οφσορ εταιρίες και φουσκωμένους λογαριασμούς στην Ελβετία?

Ή είμαστε Στουρνάρες, ή είμαστε στουρνάρια.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!