Στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί – οι μπογιες κυνηγοί κεφαλών αδέσποτων σκύλων, συγκέντρωσαν δεκάδες αστεγα ζωα στην περιοχή Μπασακσεχίρ.
Αυτό το φτωχό κουτάβι, δολοφονήθηκε από την εγκληματικότητα τους να του πετάξουν μεγαλη δοση αναισθητικων ενεσεων!
Σύμφωνα με το νόμο, τα διεστραμμενα, γενοκτονικα ανθρωποειδή, πρέπει να συνοδεύονται από κτηνίατρο, ενώ εκτοξεύουν αναισθητικες ενέσεις με οπλο, αλλά φυσικά ΠΟΤΕ δεν υπάρχει και πολλά σκυλιά καταλήγουν να δολοφονουνται από τα ματωμενα χέρια βάναυσων συνεργείων μπογια εκτελώντας εντολές των δημιων για την μαζική εξολόθρευση τους!
Η Ελλάδα βαδίζει σε παράλληλους δρόμους με την Τουρκία, με οτι συνεπαγεται αυτό, δυστυχώς…
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Βολος: 3 Μηνες Ζωη. Προθεσμια Θανατου Στα Αδεσποτα. Διαχειριση, Η Εκτελεση; Οταν Η Πολιτικη Γινεται Εξοντωση
Η κοινωνία μας βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο έγκλημα: Τη μαζική δολοφονία αδέσποτων ζώων
Σταματηστε Να Παιζετε Με Τα Ζωα Και Την Αληθεια