13 Μαΐου, 2024

Κινησεις που γινονται για το υποτειθεμενο καλο των ζωων και εχουν αλλου ειδους κινητρα, δεν θα πετυχουν!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
875 Views

Δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο απο την καταψηφιση του αρθρου 24Α οσον αφορα την Συνταγματικη κατοχυρωση των δικαιωματων των ζωων…

Χρονια τωρα τα τραστ τα εχουν τακιμιασει με τη νυν κυβερνηση, παιζοντας αθλια πολιτικη σε βαρος των ζωων-αγνων φιλοζωων.

Πρωτα απ’ ολα ζητηθηκε απο κανεναν η μετατροπη της κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα? Προτιμουν να υπαρχουν ποινες που η πολιτεια μια ζωη τις δινει με το σταγονομετρο, οπως και προστιμα που λειτουργουν υπερ του κρατους, γιατι εξυπηρετουνται συμφεροντα γυρω απο το θεμα των κακοποιησεων στη χωρα μας.

Αιτηθηκαν να γινουν απο τους δημους προγραμματα και προσωρινοι χωροι φιλοξενιας και αποθεραπειας για τα ζωα και το ιδανικοτερο απ’ ολα παρκα διαμορφωμενα καταλληλα, ωστε τα ζωα να ζουν ελευθερα, με φιλοζωους εθελοντες που να τα περιποιουνται καταλληλως? Ποτε δεν υλοποιηθηκε και ποτε δεν εφαρμοστηκε κατι τετοιο και τα περισσοτερα καταφυγια καταληγουν να γινονται νεοναζιστικα κολαστηρια Νταχαου και Αουσβιτς, οπως και ασυλα της ντροπης και του αισχους .

Αιτηθηκαν τα τραστ την αναθεωρηση του Συνταγματος και την υπερψηφιση του αρθρου 24Α απ’ ολα τα κομματα και β(ο)υλευτες. Αλλα αναρωτηθειτε: Ποιου Συνταγματος? Αυτου που εχει παραγκωνιστει και συνεχεια ακουμε για αντισυνταγματικα πραγματα?…

… Και δεν αιτηθηκαν για τις δηλητηριασεις, για τα ηδη υπαρχοντα νεοναζιστικα κολαστηρια τετραποδων ψυχων, τα ασυλα της ντροπης, για τις ευθανασιες που ηδη γινονται μεσα σε αυτα και γι’ αυτες που θα γινουν ακομα περισσοτερες ετσι οπως παμε, για τις παρανομες περισυλλογες των αδεσποτων απο τον μπογια που δεν εφυγε ποτε και υπαρχει σε μορφη ιδιωτικων επιχειρησεων και οχι μονο??? Γι’ αυτα τα θεματα κουβεντα… Μωκο.

Να μην μιλησουμε για το ποσα ζωα μετακινουνται στο εξωτερικο με αγνωστη τυχη, μεσω pet trafficking, απο τους δημους-δημιους και τα τσιρακια τους χωρις να γνωριζει κανεις και στην συντριπτικη πλειοψηφια τους που καταληγουν, πολλες φορες προφασιζομενοι οτι αιτια ειναι οι δηλητηριασεις οι ιδιες και φυσικα οι κακοποιησεις.

Το Πανελλαδικο Κινημα Για Τα Ζωα Κατα Της Φολας Και Των Κακοποιησεων, σας εχει ζητησει απειρες φορες την ιχνηλασιμοτητα των ελληνικων αδεσποτων και τα αρχεια των υιοθεσιων ολων των σωματειων-ΜΚΟ, που εχουν γινει εντος και εκτος Ελλαδας. Δεν λαβαμε ποτε επισημη απαντηση.

Η λογικη του παραλογου στο τι ζητα κανεις, στο αν το ζηταει, η το προφασιζεται σε λογο, για να γινει κατι αλλο και ενας ολοκληρος μηχανισμος που δουλευει μεθοδικα εδω και χρονια για ολη αυτη την κατασταση… Και να ανακυκλωνεται και να λειτουργει, να διαιωνιζονται τα προβληματα, για να εχουμε κατι να λεμε και η ιστορια συνεχιζεται.

Προς τους ανευθυνουπευθυνους, βολεμενους, καρεκλοκενταυρους του ΥΠΑΑΤ, των ΜΚΟ και των υπολοιπων συντεχνιων που λυνουν και δενουν, συμμετεχοντας στην νομοπαρασκευαστικη επιτροπη, φορωντας μας καπελο νομους εκτρωματα, δοσμενους και επιβεβλημενους απο τα μεγαλα αφεντικα τη Ε.Ε., με απιστευτους φορους, για να μας γονατισουν και να επιβιωσει μονο η ελιτ της ζωοφιλιας:

Αντι να βαλετε κ@λοδαχτυλο στους παρανομους εκτροφεις και τις παρανομες εισαγωγες ρατσατων απο Βουλγαρια, κυνηγατε τους κηδεμονες ζωων. Ηλιθιοι μια ζωη, οχι εσεις, εμεις που σας κραταμε ακομη και δεν σας στελνουμε στον αγυριστο και ακομα παραπερα. Ειστε επικινδυνοι και ακαταλληλοι για διποδους και τετραποδους.

…Και οι 300 μηδενος εξαιρουμενου, μαζι με τα τραστ ειναι ενημεροι για την κολαση του Δαντη που επερχεται, βαση ντιρεκτιβας ζωομνημονιου απο την Ε.Ε., η οποια ηδη εκτελειται στα μουλωχτα απο τις αρχες και τα τσιρακια τους, με εγκυκλιους και γραμμη απο το ιδιο το ΥΠΑΑΤ, πριν ψηφιστει το εχθροζωικο μορφωμα απο τη νεα κυβερνηση.

Χρονια τωρα τα τραστ τα εχουν τακιμιασει με τη νυν κυβερνηση, παιζοντας αθλια πολιτικη σε βαρος των ζωων και των αγνων φιλοζωων.

Η φιλοζωια κυριες και κυριοι, ειναι πανω απο την πολιτικη και το οποιοδηποτε συμφερον. Δεν ειναι επαγγελμα και οι συλλογοι σας επιχειρησεις. Το μεροκάματο να βγαίνει και δεν τρεχει τιποτα για εσας.

Οι αληθινοί φιλόζωοι βάζουν από την τσέπη τους και κινουνται με ιδιωτικη πρωτοβουλια.

Γιατι να πιστεψουμε σε τέτοιες οργανώσεις και σε ΜΚΟ? Οι πιο πολλοί άνθρωποι που το παίζουν ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι, στο βάθος του μυαλου τους έχουν εκτός της προβολής, έστω και στη γειτονιά τους, το οικονομικό όφελος μέχρι το βόλεμα κάθε είδους.

Το παιχνιδι που παιζεται ειναι για να σας στρεψουν υπερ του κυβερνωντος κομματος, που δηθεν μεσω καποιων β(ο)υλευτων υπερψηφισαν το συγκεκριμενο αρθρο, βγαζοντας ολα τα υπολοιπα αφιλοζωα.

Ε, λοιπον ολοι τους εκτελουν εντολες. Οποιος θελει και δεν εχει οφελη απο την ολη ιστορια, ας το καταλαβει και ας τους αντιμετωπισει οπως τους αξιζει.

Με την επομενη κυβερνηση θα φορεσουν διαφορετικη ψευτικη μασκα, για να κανουν οχι απλα τα ιδια, αλλα τα τρισχειροτερα. Οποιος αγαπαει πραγματικα τα ζωα, πολυ απλα δεν τους εμπιστευεται.

Φολα σε οσους ριχνουν φολα σε τετραποδους και διποδους, οτι κι αν σημαινει αυτο.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ των σημερινών “καρναβαλων” που μας κυβερνούν, ΕΙΘΕ να πέσουν, όταν φύγουν οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ !!!

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!