29 Μαρτίου, 2024

Ψεκασμοί για τα κουνούπια στις 15-10-2018 στην περιοχη της Νικαιας. Προσοχη στους κατοικους και στα ζωα τους!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
996 Views

🆘🆘🆘🆘❗ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΚΤΑΚΤΟ❗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΕΚΑΣΜΟΣ 15/10/18 ‼️

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!
ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ !!!

Πληροφορηθηκαμε οτι θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί για τα κουνούπια στις 15-10-2018 στην περιοχη της Νικαιας.

Παρακαλουμε διαβαστε καλα την ανακοινωση. Για την ασφάλεια σας, φροντίστε να έχετε κλειστά παράθυρα και να μην έχετε απλωμένα ρούχα έξω. Επίσης μαζέψτε τα μπωλ νερού και φαγητού των κατοικιδιων σας, αν είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικό χώρο, οπως και εκεινα που σιτιζονται και ποτιζονται τα αδεσποτα ζωα στην συγκεκριμενη περιοχη! Το ιδιο ισχυει και για τα πουλια!

Εαν δειτε οτιδηποτε υποπτο που αφορα δηλητηριαση ανθρωπου η ζωου, παρακαλουμε ενημερωστε αμεσα τις τοπικες αρχες.

Πόσο νόμιμο και επικίνδυνο είναι οχι μονο για τους διποδους, αλλα και για τους τετραποδους, ειτε τα ζώα ειναι δεσποζομενα, ειτε αδεσποτα? Μια απαντηση θα θελαμε απο νομικό ή ειδήμονα.

Απ’ οτι γνωριζουμε οτι ειναι επικινδυνο για τον ανθρωπο, ειναι για τα ζωα μας …

Απορουμε που δεν αναφέρει σκευασμα η ανακοινωση απο τη δημοτικη αρχη Νικαιας. Είναι ύποπτο. Ρωτηστε, καντε αμεσα κρουση στο δημο και ζητηστε να κοινοποιηθεί …

Στην ανακοινωση αναφερεται : “Προσοχή ψεκασμός υπερμικρου όγκου”. Προφανώς οι γελοιοι εννοουν νεφαλοψεκασμό. Τα σταγονιδια ειναι διαστασεων “μικρον” (χιλιοστα χιλιοστου), με αποτελεσμα να αιωρουνται ωρες.

Να μην κυκλοφορησει ανθρωπος, κατοικιδιο, η αδεσποτο ζωο για 3 τουλάχιστον ωρες. Οι φιλοζωικες και οι εθελοντές της Νίκαιας εφ’ όσον γνωριζουν την απόφαση, είναι υποχρεωμένοι να προστατεύσουν τα ζωάκια με οποιον τροπο μπορουν.

Ποιος θα μαζεψει τα πτώματα κύριε δήμαρχε Νίκαιας από το δηλητήριο που θα ρίξετε μεθαύριο και δεν έχετε ενημερώσει το δασαρχείο? Γιατι επικοινωνήσαμε και δεν έχουν ενημερωθεί, δεν έχουν δώσει άδεια ούτε επίσης λέτε τι δηλητήριο θα χρησιμοποιηθεί στην ανακοινωση που ειναι και ανυπογραφη???

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα πεθάνουν ζώα, πουλιά, γάτες, σκύλοι… Θα κινδυνεψουν ανθρωποι και ζώα!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2377773385582822/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!