20 Απριλίου, 2024

Όλη η Ελλάδα μια Φαρκαδονα. Νεκρό το άτυχο σκυλάκι, ενώ μπορούσε να θεραπευτεί. Φόλα και σκ@τα στους δολοφόνους της αδέσποτης ζωής.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
941 Views

Υπο αδιευκρινιστες συνθήκες ο θάνατος του άτυχου σκύλου από τη Φαρκαδονα. Σε αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψιας του.

Λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της εθνικής επετείου, ο δημαρχισκος δήμιος Φαρκαδονας έβαλε τον μπογια του να περισυλλεγει άρρωστο σκυλάκι με ψωρα, το οποίο θεραπευοταν και με τη δικαιολογία ότι άνοιξε το κλουβί που ήταν κλεισμένο, το έστειλε στα θυμαρακια, ενώ ήταν υποχρεωμένος σαν Δήμος να το περιθαλψει.

Όλο αυτό το σκηνικό, για να πουλήσει δύναμη και μούρη στους βλαχοψηφορους του, που ήθελαν να εξαφανιστεί το μιασμα από το κ@λοχωρι τους. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να το μαζέψει και να του κάνει την θεραπεία που έπρεπε, αφήνοντας το να περιφέρεται μόνο και αβοήθητο.

Είστε όλοι αλήτες, εγκληματίες και συνυπευθυνοι για ότι συνέβη στο άτυχο ζωακι και ποιος ξέρει σε πόσα αθώα πλάσματα ακόμα. Μια φόλα μεγατόνων να πέσει σε όλους σας, γιατί τα πραγματικά διποδα μιασματα που πρέπει να εξαφανιστούν είστε μόνο εσείς.

Ο δημαρχισκος Φαρκαδονας, ο μπογιας και τα τσιράκια του, ειναι χωρίς καμία αμφιβολία ΕΝΟΧΟΙ ακομα και αν η νεκροψία του άτυχου ζώου δειξει φυσικα αιτια θανατου.

Που ηταν το φωτογραφικό υλικό? Για ποιο λογο το εκρυβαν τοσες μερες? Γιατι το μετακινησαν? Με σκοπο τι? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΔΟΛΟΣ. Οποτε, για οποιον λογο και αν πεθανε το σκυλάκι και παλι ειναι ΕΝΟΧΟΙ.

Θελουμε τωρα να δουμε αν θα θεωρηθει καποιος υπευθυνος και τι ποινη θα του αποδοθει, εαν γίνουν οι σωστές νομικές ενέργειες και ακτιβιστικες κινήσεις.
Περιμενουμε…

… Και επειδη εγινε προσπαθεια αποπροσανατολισμου και συγκαλυψης της υποθεσης, ακόμα και από το κλουβί του μπογια της Φαρκαδονας μπορεί να συλλεχθεί ιστολογικό υλικό, για να δούμε αν πρόκειται για το ίδιο ζώο σε όλες τις φωτογραφίες.

Μια ψυχη που υπεφερε, χωρις να ενοχλει κανεναν… Και οι “καλοι” ανθρωποι, το εξαφανισαν και το θανατωσαν… Και θα μπορούσε να ζησει!!! Το ανθρώπινο είδος είναι το χειρότερο είτε προς τα ζώα είτε προς τον ίδιο τον συνάνθρωπό τους.

Το μίσος προς τα ζώα είναι η ήττα της ανθρώπινης νοημοσύνης……Γκάντι

Στον μεσαιωνικο δημο Φαρκαδονας, οι τετραποδοι αγγελοι του δρομου στοχοποιουνται απο τους κατοικους, περισυλλεγονται παρανομα απο τον αντιδημαρχο και το μπογια του και θανατωνονται ως μιασματα με βαναυσους και εγκληματικους τροπους.

Εκείνοι που δημοσίευσαν στο fb, στοχοποιωντας πρώτοι το συγκεκριμένο σκυλάκι, προφανως ανηκουν στο περιβαλλον του δημαρχισκου της περιοχης. Η αναρτηση αφορούσε έναν επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία σκύλο, λόγω της “μεταδοτικότητας” της ασθένειάς του στον άνθρωπο (δεν μεταδίδεται φυσικά) και μοναδικός σκοπός της ήταν η απομάκρυνση του ζώου αυτού από το χωριό τους!

Τα σχόλια που ακολούθησαν από κατοίκους του χωριού ήταν: “φόλα”, “ευθανασία” και άλλα τέτοια πολιτισμένα. Η δημοσίευση αυτή έφτασε στα χέρια φιλόζωων, οι οποίοι φυσικά αντέδρασαν και ο κύριος, ο οποίος είχε κάνει τη δημοσίευση, τη διέγραψε σε συντομο χρονικο διαστημα και στη συνέχεια έκλεισε και το λογαριασμό του στο facebook.. Υπάρχουν βεβαίως όλα αποθηκευμένα και έχουν δοθεί στη δημοσιότητα εδώ και αρκετες ημέρες.

Το σκυλακι δυστυχως δεν ζει, ακόμη χειρότερα για εκείνους! Αυτό εμας δεν πρόκειται να μας σταματήσει!… Και όποιος θέλει μόνινη αλλαγή σε αυτή τη χώρα, θα πρέπει να μην ξεχάσει, αλλά να στηρίξει τον αγώνα που ξεκινάει!

Για κάθε αθώο πλάσμα που χάνεται άδικα, νιώθουμε ένα κάρφωμα στην καρδιά! Κουβαλάμε ήδη πολλά! Δεν γίνεται να δολοφονούνται έτσι απλά αθώα πλάσματα και εμείς απλώς να προχωράμε παρακάτω! Δεν γί-νε-ται! Δώστε κι εσείς τη δική σας μάχη με όποιον τρόπο μπορείτε!

Το Πανελλαδικό Κίνημα Για Τα Ζώα Κατά Της Φόλας Και Των Κακοποιησεων θα κινηθεί νομικά και ακτιβιστικα κατά του δημου δημιου Φαρκαδωνας, για το θέμα του νεκρού σκύλου, που εκδιώχθηκε σαν μιασμα και περισυλλεχθηκε παράνομα από το μπογια του. Θα γίνει ανάληψη διοικητικού φακέλου της διαχείρισης των αδέσποτων και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ανεξάρτητα από κινήσεις τοπικών σωματείων, η άλλων φορέων. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά η να οριστούν ακόμα και ανεξάρτητοι εκπρόσωποι μας για την αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων, να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Ευχαριστούμε.

Οχι… Μην ντρέπεσαι ψυχή μου… Μη σκύβεις το κεφαλάκι σου…
Οι άνθρωποι πρέπει να ντρἐπονται και να ελέγξουν τις συνειδήσεις τους …
Αυτό που μπορουμε να κάνουμε για εσένα, είναι να γίνουμε η φωνή σου.
Εσύ, που είσαι το “τέρας” για τους άλλους … Ομως για όσους σεβόμαστε την ζωή όλων των πλασμάτων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτή τη γη, ζήτησε από τον Δημιουργό σου να μας συγχωρήσει…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/2409131805780313?__tn__=K-R

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!