19 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρανομες οι αγγελιες του τυπου “Υιοθεσια η ευθανασια”. Εχουν σαν σκοπο τον ψυχολογικο εκβιασμο των φιλοζωων για να τις προωθουν

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.183 Views

Παρα τις επανηλλειμενες κρουσεις που εχουν γινει για τα θεματα των υιοθεσιων κατω απο ψυχολογικη πιεση, αυτο το φαινομενο δεν εχει σταματησει…

Δε νοειται να λεμε ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ, γιατι κινδυνευει να ευθανατωθει. Αφενος ειναι ανεπιτρεπτη η ευθανασια σε υγιες ζωο και αν καποιος καταφυγει σε αυτη τη λυση, ειναι ανισορροπος.

Ομως δεν θα υιοθετηθει ευκολοτερα, η γρηγοροτερα κατω απο τετοιες προυποθεσεις. Για να μην πουμε οτι αυτος ο τροπος φερνει και το αντιθετο αποτελεσμα.

Αν πια τα πραγματα ειναι τοσο διαπιστωμενα ασχημα και αν δεν υπαρχει αλλη λυση, τοτε το ζωο αυτο ας το αναλαβει καποιο φιλοζωικο σωματειο, η καποιος εθελοντης που τυχον θελει να το φιλοξενησει, μεχρι να υιοθετηθει.

Αν και λιγο αμερικανικος ο τροπος “ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ”, να ξερετε ολοι καλα οτι εδω μεσα δεν απευθυνεστε σε τετοιου ειδους κοινο. Αυτη η παπαρολογια να λαβει τελος. Οι σελιδες των φιλοζωικων σωματειων δεν θα επρεπε να δεχονται τετοιου ειδους αγγελιες, απο την στιγμη που λενε οτι ειναι κατα των ευθανασιων πασης φυσεως και με τετοιους τροπους… Και εφ’ οσον γινεται αυτο, θα πρεπει να λαβουν μια επισημη θεση γι’ αυτο το θεμα. Γιατι αυτα ερχονται σε αντιθεση με τα οσα λενε…

… Και βεβαια εαν κρινεται αμεση αναγκη-το ξανατονιζουμε-και θεμα ζωης, η θανατου για το οποιοδηποτε ζωο, να αναλαμβανουν τις ευθυνες που τους αναλογουν. Εκτος αν δεν θελουν και τους βολευει η ολη κατασταση.

Για αλλα ζωα πως τρεχουν να τα σωσουν και χρησιμοποιουν διαφορους τροπους για να τα περιθαλψουν και για αλλες περιπτωσεις δεν κανουν τιποτα?

Επιλεκτικη φιλοζωια δεν υπαρχει. Αναγκη και κοψιμο για ΟΛΑ τα ζωα.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1089557341071106/?type=3&theater

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!