19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Πρωτομαγια δεν είναι ούτε αργία ούτε απεργία. Μνημόσυνο για διποδους και τετραποδους είναι

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
932 Views

Άλλοι τρώνε και γλεντανε και άλλοι ζώα κυνηγάνε… Φολες διασπαρτα πετουν και το θανατο με ευθανασιες σκορπουν.

Αλλοι γιορταζουν την Πρωτομαγια μαζευοντας λουλουδια και αλλοι ριχνοντας φολες πασας μορφης. Πιο αισχρο,προκλητικο και ψυχωτικο δεν γινεται.

Η Πρωτομαγιά είναι μνημόσυνο χαμένων δικαιωμάτων διποδων και τετραποδων, αλλα και προσκλητήριο μαχης και αποφασιστικού αγώνα για την υπεράσπιση και τη διεύρυνσή τους.

Η μνήμη η συλλογική, η θύμηση των νεκρών της ταξικής πάλης, είναι δικη σου, ΑΤΟΜΙΚΗ, μνήμη. Είναι δικό σου το μνημόσυνο και το χρέος να πας τον κόσμο αυτό ένα βήμα πιο πέρα.

Ζήτω η ΕΡ-ΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ. ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ, ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2137332532960243/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!