Αν θέλει κανείς μια εικόνα του τι είναι οι κλιματικοί πρόσφυγες που θα ξεπεράσουν σε μερικά χρόνια τους πρόσφυγες πολέμου, έχουμε πλέον μπροστά μας την εικόνα αυτή.
Όσο οι λίγοι προωθούν πολιτικές εκμετάλλευσης του πλανήτη μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές (όπως η Μεσόγειος) σε αβίωτες ζώνες, οι πρόσφυγες δεν θα είναι πλέον κάποιοι «ξένοι», αλλά εμείς οι ίδιοι.
Στο μεταξύ πασίγνωστες κρατικές ΜΚΟ προωθουν εδώ και χρόνια τα συμφέροντα του λόμπι των αιολικών εργοστάσιων.
Στελέχη τους χαρακτηρίζουν τις ανεμογεννήτριες που θα μπουν στα όρια των Εθνικών Δρυμών “Φρουρούς της Φύσης”.
Για οποιους λιγους δεν το εχουν καταλαβει ακομα, ξεκινησε η ιδιωτικοποιηση των δασων με προσχημα την “προστασια” τους.
Via Μίλτος Ζέρβας
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Βολος: 3 Μηνες Ζωη. Προθεσμια Θανατου Στα Αδεσποτα. Διαχειριση, Η Εκτελεση; Οταν Η Πολιτικη Γινεται Εξοντωση
Η κοινωνία μας βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο έγκλημα: Τη μαζική δολοφονία αδέσποτων ζώων
Σταματηστε Να Παιζετε Με Τα Ζωα Και Την Αληθεια