18 Ιουλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
71 Views

Ειναι ολοφάνερο ότι τα χτυπήματα ειναι στοχευμένα και οι πυρκαγιές αποτέλεσμα ανθρώπινης ενέργειας.

Απέραντα μέτωπα φωτιάς, μετά από οργανωμένους εμπρησμούς.

Χτυπούν νευραλγικά τουριστικά θέρετρα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αποκαλύπτοντας στρατηγικές θέσεις για την άμυνα της χώρας.

Η διαπίστωση είναι τρομακτική, αλλά όπως απεδείχθη η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και συλλήβδην οι υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την προστασία του εθνικού εδάφους και των Ελλήνων πολιτών, είναι ανίκανες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους εμπρηστές.

Κακώς δεν έχουν πέσει κεφάλια στην ΕΥΠ, τους ανίκανους της Πολιτικής Προστασίας και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Αν η χώρα δεν κηρυχθεί και παλι σε έκτακτη ανάγκη…

Αν δεν υπάρξει αυστηρός έλεγχος στους εν δυνάμει εμπρηστές…

Η ασύμμετρη απειλή, θα μεταβληθεί σε ασύμμετρο εφιάλτη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Υβριδικός πόλεμος είναι μία στρατιωτική στρατηγική, η οποία συνδυάζει στοιχεία συμβατικών επιχειρήσεων μη συμβατικού πολέμου, όπως επίσης και κυβερνοπολέμου…

Περιλαμβάνει τον εκφοβισμό πολιτών, την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, την χρήση ηλεκτρονικών μέσων και τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης …

Σκοπός είναι η αποδιοργάνωση του αντίπαλου κράτους, η δημιουργία πανικού, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνά της χώρας, ώστε να επιτευχθεί αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του Κράτους .

Ο υβριδικός πόλεμος εφαρμόζεται εδώ και πολλές δεκαετίες κυρίως από τις μεγάλες δυνάμεις, όπως Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Ρωσία, που αποσταθεροποιεί κράτη, χρηματοδοτώντας αντικαθεστωτικούς, σε ξένα καθεστώτα!!!

Το καλύτερο τώρα…

Η χώρα μας είναι προετοιμασμένη για τέτοιου είδους ενέργειες …

Λέμε τώρα …

Κρατικά στελέχη εκπαιδεύονται και όλος ο κρατικός μηχανισμός δηλώνει έτοιμος για αντιμετώπιση τέτοιων εχθρικών πράξεων…

Γι’ αυτό ξαναλεμε…

Πολύ λίγοι αυτοί που κάηκαν…

Η χώρα μας καίγεται, ρεεεεε!!!

Μας την κάψανε οι εγ-κληματικες αλλαγές!!!

Το σχέδιο είναι συγκεκριμένο.

Πολλές φωτιές ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη της χώρας, ώστε να διασπαστούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης και να μην μπορέσουν να τις ελέγξουν άμεσα!!!

Είμαστε εγκληματικά αφελείς!

Το σχέδιο είναι σε πλήρη ανάπτυξη ,σε μια Χώρα που Εθνικές , ηθικές και ψυχικές αντιστάσεις εκλείπουν!!!

Υβριδικός πόλεμος, είναι η επίτευξη της νίκης, με βέλτιστη αναλογία θανατηφόρου και μη ισχύος, μη προβλέψιμη δράση, βέλτιστη οικονομία δυνάμεων, ένοπλη δράση μόνο όπου είναι απαραίτητο.

Τα «συστατικά» του υβριδικού πολέμου, είναι η πρόκληση μιας παρατεταμένης σύγκρουσης, με σκοπό την κόπωση και αποδιοργάνωση του αντιπάλου, «χειρουργική» δράση με δολιοφθορές και ασύμμετρες απειλές…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!