29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
301 Views

Σε μία εποχή που η βία ενάντια στα ζώα βρίσκεται σε άνθιση, σε μία περίοδο που ακούμε και διαβάζουμε διαρκώς ειδήσεις για βάναυση κακοποίηση ζώων, είναι λυπηρό αυτός που μπορεί και θέλει να βοηθήσει, να μην το κάνει.

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μεν μία ωραία εποχή που ανοίγει τη διάθεση για διακοπές και μπάνια, όμως υπάρχουν δίπλα μας, κοντά μας, μικρά πλάσματα που η ζέστη τα ταλαιπωρεί αφάνταστα.

Για αυτό λοιπόν, αν μπορούμε να κάνουμε μία καλή πράξη, ας μην την αφήνουμε.

Ας μην περιμένουμε από κανέναν άλλον!

Ας το πράξουμε εμείς!

Βασιζόμενοι απόλυτα στις καλές προθέσεις των άλλων, θα βρισκόμαστε πάντοτε προ εκπλήξεως.

Να βάζουμε εμείς λίγο νερό για τα ζώα, τις γάτες, τους σκύλους, ακόμα και τα διάφορα πουλιά (πετροχελίδονα) που διψούν αφάνταστα.

Το ίδιο ισχύει και για τα ζωα της αγριας πανιδας, τα παραγωγικά και τα ιπποειδή που τα περισσότερα βασανίζονται και ταλαιπωρουνται στον ήλιο, χωρίς σκεπαστρο και νερο, προς όφελος της τσέπης κάποιων διποδων αποκτηνωμενων επαγγελματιών.

Τα δικαιώματα και την φροντίδα ΟΛΩΝ των ζώων, επιβάλλεται να την υπερασπιζεται το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, κάτι το οποίο ΚΑΜΙΑ απολύτως κυβέρνηση δεν υπερψηφισε από τα έδρανα της Β(ο)υλής.

Μην αποθαρρύνεσαι, από το να φροντίζεις μία ή περισσότερες ψυχές που έχουν ανάγκη, μόνος σου και με ιδωτικη πρωτοβουλία.

Αν γίνεις μάρτυρας κακοποίησης ζώου, να βρίσκεις το θάρρος και να το καταγγέλλεις.

Η ζέστη για τα Ζωα είναι αφόρητη.

Το δείχνουν, ακόμα και αν δεν έχουν φωνή για να το πουν ανοιχτά και καθαρά.

Ειδικότερα αυτή την εποχή που η έλλειψη νερου μπορεί να τα οδηγήσει να πάθουν θερμοπληξία, τα αδέσποτα ζωα υποφέρουν από την αφόρητη ζέστη και ψάχνουν έστω και λίγες σταγόνες για παρηγοριά.

Το καλοκαίρι λοιπόν, να μην ξεχνάς –να μην ξεχνάμε- Όλα τα ζώα που διψούν.

Στηρίζονται σε εμας και όχι στο ανυπαρκτο κράτος που θελει τη μείωση του πληθυσμού τους με κάθε τρόπο και μέσο.

Είμαστε η φωνη τους!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!