26 Ιουλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
648 Views

SOS!!! SOS!!! SOS!!! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!

Η πρόβλεψη που έχει γίνει είναι ακόμα και για ανέμους άνω των 10 μποφόρ.

Ουδείς γνωρίζει με ακρίβεια αν οι τόσο ισχυροί άνεμοι θα χτυπήσουν στην στεριά ή στην θάλασσα. Ενδέχεται να χτυπήσουν ακόμα και στην στεριά.

Ενδέχεται όμως και το φαινόμενο να εκτονωθεί κατά ένα βαθμό.

Ωστόσο…

Ασφαλίστε οτιδήποτε μπορεί να παρασυρθεί από τον άνεμο.

Μακριά τα αυτοκίνητα από τα δέντρα.

Μην χρησιμοποιήσετε βάρκα για κανένα λόγο και γενικά αποσύρετε τις βάρκες στην στεριά.

Ας μην υπάρξουν μετακινήσεις χωρίς σημαντικό λόγο, ειδικά κατά την διάρκεια της νύχτας προς τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που κατά το παρελθόν είχαν πλημμυρικά προβλήματα.

Φροντίστε τα ζώα που έχετε στις αυλές των σπιτιών και σε υπόγειους χώρους. Κανένα κατοικίδιο δεμένο. Βάλτε τα όλα μέσα. Ειναι μέλη της οικογένειας μας. Δεν τα εγκαταλειπουμε ποτέ, ειδικά όταν ξεσπούν ακραια καιρικα φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Το ίδιο ισχύει και για τα παραγωγικά και τα ιπποειδη.

Βοηθήστε με φιλοξενίες τα αδέσποτα της γειτονιάς σας. Δώστε τους εστω και προσωρινή στέγη, τροφή, μια στεγνή γωνιά, για να προστατευτούν από τις επικείμενες θεομηνίες!

Φορείς και εθελοντές να είναι σε ετοιμότητα , καθώς ενδεχομένως να χρειαστει η πολύτιμη βοήθεια τους για την διάσωση διποδων και τετραποδων που θα πληγούν από το καταστροφικό περασμα του κυκλώνα.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/3893009884059157

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!