19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.214 Views

Γνωρίζεις για την επερχόμενη κακοκαιρία?

Οι μετεωκρήτες την αποκαλούν μνημειώδη!

Για την προστασία των ζώων-δεσποζόμενων και αδέσποτων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ να ειναι μεσα σε χωρο που τα καιρικα φαινομενα να μην τα ΕΠΙΡΡΕΑΣΟΥΝ -σε σημειο ανεξελεγκτο για τη ζωη τους- !

1.Σπιτακια απο υλικο οπως ξυλο η ειδικο πλαστικο ,προστατευμενα με χοντρο ναυλον.

2.Προσβαση στο χωρο τους χωρις λασπες,λακουβες και νερα.

3.Αδεσποτα με προσβαση σε στεγνους χωρους (ας προσπαθησουμε).

4.Καλο φαγητο για να αντεξουν σε κρυο και αντίξοες καιρικες συνθηκες -οσα βρισκονται ΕΞΩ αλλα και σε οσα βρισκονται εντος- .

5.Ζεστασια για τα μωρα.

Έκκληση απευθύνουμε, αυτές τις δύσκολες μέρες που διέρχεται ο τόπος μας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, προς τους κηδεμονες ζώων, είτε αυτά είναι ζώα συντροφιάς, δεσποζΟμενα η αδεσποτα, είτε άλλα παραγωγικά ζώα , αμνοερίφια, κουνέλια, όρνιθες κλπ, να τα προστατέψουν απο τις ισχυρες βροχοπτωσεις που συνοδευονται απο ανεμους μεχρι και 12 μποφωρ και ανεβαζουν την κακοκαιρια σε κυκλωνα κλιμακας 1-2.

Δώστε σ’ αυτά τα πλάσματα , που δεμένα παντού ή ελεύθερα παντού , δεν μπορούν να προστατευθούν απο τη βροχη με εντονες ριπες που πλήττει τη χωρα ,αυξημένη τροφή για να αντέξουν και κυρίως μεταφέρετε τα σε χώρους που να μπορούν να προστατευθούν απο τις πλημμυρες.

Έκκληση ακόμη κάνουμε στους συμπολίτες μας να προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στα αδέσποτα , που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπορούν να σιτιστούν απο μόνα τους και όλοι μας γνωρίζουμε οτι η πείνα και το κρύο μπορούν να επιφέρουν και τον θάνατο.

Αυξημένες είναι οι κλήσεις για βοήθεια , που ηδη δέχονται οι εθελοντες και τα φιλοζωικα σωματεια.

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας αυτές τις δύσκολες ώρες σε κάθε ανήμπορο-αδύναμο πλάσμα.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!