19 Απριλίου, 2024

Αδέσποτα, αγριόχοιροι και δάση στο στόχαστρο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
141 Views

Μετά τα ξενοδοχεία και τα γκολφ, τώρα και καταφύγια κυνηγών μέσα σε δάση, προτείνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η πελατειακή αυτή εξυπηρέτηση της κυβέρνησης, εισάγεται με την δικαιολογία του κυνηγιού αγριόχοιρων, που θα επιτρέπεται πλέον και εκτός κυνηγετικής περιόδου.

Στο ίδιο νομοσχεδιο προβλέπεται η απλούστευση διαδικασιών για εκτροφεία ζώων συντροφιάς, δυναμιτίζοντας τις προσπάθειες περιορισμού των αδέσποτων.

Το ΚΙΝΗΜΑ Συντάσσεται με τα φιλοζωικα σωματεια και τους αγνους φιλοζωους, που ζητούν την απόσυρση των διατάξεων αυτών.

Η δράση εκκαθάρισης των αγριοχοιρων στην Πεντέλη που ακυρώθηκε ήταν η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ! Τον Μάιο είχε γίνει στα μουλωχτά η πρώτη χωρίς ενημέρωση.

Τον Χειμώνα κατοικοι Β. Προαστίων είχαν πανικοβληθει: “Αχ! Είδαμε αγριογουρουνα στην Κηφισια- Πεντέλη! Φέρτε το 100!” Αφανιστηκαν κρυφά, με οτι συνεπαγεται αυτο.

Οι κρατικές ΜΚΟ που νταραβεριζονται με τους κυνηγούς, γνώριζαν ότι τους ανοίχτηκε η πόρτα για την εξολόθρευση υβριδίων αγριοχοιρων στην ευρυτερη δασικη περιοχη των Β. Προαστιων?

Γνωριζουν οτι λυσσασμενοι δολοφόνοι έχουν ξαμοληθει να σκοτώσουν οτι έχει απομείνει στη φύση? Θέλουν επιδοξους πιστολέρο για φονιάδες των δασών?

Αν υπήρχαν περισσότεροι αγριοχοιροι στα δάση, δεν θα καιγοντουσαν τόσο εύκολα! Γιατί αυτά τα πανέξυπνα ζωντανά τα οργώνουν με τους χαυλιόδοντες τους!

Ένας από τους λογους που καιγονται τα δάση εύκολα, είναι πως δεν υπάρχουν μεγάλα άγρια ζώα μέσα τους, να ανοίγουν περάσματα και να τα αραιωνουν!

Για την ακρίβεια “φρεζάρουν” το χώμα του δάσους. Έτσι το άζωτο που βρίσκεται χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια βγαίνει στην ατμόσφαιρα, ενώνεται με το οξυγόνο και δημιουργεί το οξείδιο του αζώτου, που είναι το ακριβότερο λίπασμα που υπάρχει. Αυτό απορροφάται από τα δένδρα και τα γύρω τους φυτά και αυτά μεγαλώνουν. Είναι βασικότατη παράμετρος της φυσικής δασικής ανάπτυξης.

Σαν έμβια όντα του δάσους, εχουν μια πολύ οργανωμένη κοινωνία και μια δυνατή αίσθηση της οικογένειας.

Όταν Δασαρχεία οργανώνουν κυνήγι αγριοχοιρων στην Πεντέλη και όχι μόνο, τότε αυτή και τα άλλα δάση θα καούν πιο εύκολα του χρόνου η λίγο αργότερα…

Κανουμε Έκκληση στους φιλόζωους πολίτες για περιφρούρηση- επαγρύπνηση στα δάση της Πεντέλης και σε ΟΛΕΣ τις δασικες περιοχες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Να εφαρμοστούν ακτιβιστικες ενέργειες. Όχι μόνο νομικές.

Κανενας εφησυχασμός! ΟΛΟΙ σε εγρήγορση!

Εάν έστω και ενα ζώο του δάσους, αγριόχοιρος, αλεπού, αδεσποτο θανατωθει με όπλο, δηλητήριο στην Πεντελη και οπουδηποτε αλλου, θα μας βρείτε μπροστά σας!!!

Φόλα στο γενοκτονικο παρακρατος-εξολοθρευτη ανθρώπων-ζώων-δασων και τις υπηρεσιες του. Το καταγγελουμε ξανά και ξανά ως κύριο υπευθυνο!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Δείτε λιγότερα

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!