23 Απριλίου, 2024

Αιματοβαμμένα Χριστούγεννα… Ο Μαύρος, θανατηφόρος ανεμοστροβιλος φόλας- ευθανασίας “ΑΡΓΟΣ”, με τη μορφή δημ(ι)ου-μπογια-ΜΚΟ, θερίζει τα αδέσποτα ζώα πανελλαδικα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
418 Views

Ενώ κάποιοι συμπολίτες μας απολαμβάνουν τα λαμπάκια των πανακριβων χριστουγεννιατικων στολισμων και τα δεντράκια που πέταξαν για στάχτη στα μάτια τους οι δημαρχισκοι δημιοι, περιμενοντας να ζησουν ψεύτικες στιγμές χαρας και ευτυχίας, ειδικά την περίοδο πολέμου, κρίσης και “ιου” που διανυουμε, κάποιες άλλες ψυχούλες αργοπεθαίνουν στοιβαγμένες σε κλουβιά, στο κρύο και στην υγρασία, αν δεν έχουν φάει ήδη την ένεση ευθανασίας από τους παρακρατικους ναζι γενοκτονους στα θανατορια-κρεματορια αδέσποτων ζωων.

Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Νέος χρόνος, δεν θα είναι ονειρεμένα για όλους. Θα είναι τα πιο αιματοβαμμένα, για να μπορούν οι σκ@τόψυχοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι,
καμαρώνοντας την “πανδαισία”, χώρις να έχουν τον φόβο μην τους ορμίσει κανένα δήθεν επιθετικο αδεσποτακι και χωρίς να χαλάει η αισθητική της πολης τους απο αυτές τις “κινούμενες βρωμιές”, η μιασματα, όπως τα αποκαλουν.

Μόνο που τα λαμπάκια θα έπρεπε να είναι κόκκινα για να συμβολίζουν το αίμα και την αγωνια αθώων πλασματων, που οι κρατικοι δημιοι-μπογιες, τα συνέλαβαν και τα καταδίκασαν χωρις δικη, σε θάνατο και αιχμαλωσία, γιατι απλά ηθελαν να ζουν αναμεσα μας, στον κόσμο των ανθρώπων ελπίζοντας ίσως, σε λιγα ψυχούλα αγάπης, συμπόνιας, η εστω… ανοχής.

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, μέρες αγάπης… Τι ειρωνεία… Τι θλιβερό ανέκδοτο… Σε πόλεις που βασιλεύει η κακία, η ψυχρή αδιαφορία και η συνενοχή από τις τοπικές κοινωνίες.

Αυτές τις αρετές θα διδάξετε στα παιδιά σας???…
Καλές γιορτές βρωμοψυχοι… Και επειδή είστε το λιγότερο δήθεν, πάρτε έστω και λίγη από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ των ΖΩΩΝ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!