29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.472 Views
Παρακολουθουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον την τοποθετηση και τις προτασεις των εκπροσωπων των μεγαλοφορεων,προς τα αρμοδια υπουργεια, οσον αφορα την ευζωια και την κακοποιηση των ζωων.
Για αλλη μια φορα, κανεις τους δεν ανεφερε και επεμεινε στην μετατροπη της κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα, με φυλακιση χωρις αναστολη, το οποιο χιλιαδες φορες εχουμε επισημανει οτι θα βαλει ενα φρενο στα ειδεχθη εγκληματα, που οσο πανε και αυξανονται στη χωρα μας.
Γιατι λοιπον οι εκπροσωποι των φιλοζωικων σωματειων υποστηριζουν οτι τα υψηλα προστιμα της ταξεως των 30.000 ευρω αποτελουν την μοναδικη λυση στο προβλημα και εφ’ οσον γνωριζουμε και γνωριζουν πολυ καλα και οι ιδιοι, οτι η ευρωπαικη βοηθεια για τα ζωα που παιρνει η Ελλαδα, παει κατα 95% στην τσεπη της κυβερνησης και μονο ενα 5% στα ζωα και η χρηματικη ποινη που θεσπισε το κρατος για τους βασανιστες των ζωων, εγινε καθαρα για να μαζεψει το κρατος χρημα εν’ μεσω οικονομικης κρισης και οχι γιατι σεβεται και προστατευει τα ζωα???
Δεν καταλαβαινουν οτι με αυτον τον τροπο η κατασταση με τις φολες και τις κακοποιησεις θα διαιωνιζεται και δεν θα εχει τελειωμο???
Σε αυτο το θεμα μας απογοητευσατε για πολλοστη φορα, διοτι παλευουμε εδω και χρονια για να περασει σαν νομος του κρατους.
Ο ωμος βασανισμος ενος ζωου συντροφιας, δεν πρεπει να ειναι ανεκτος στη χωρα μας και θα πρε

πει να γινει εστω και ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση.
Να υπενθυμισουμε σε ολους οτι στην πολιτεια του Οχαιο των ΗΠΑ, καταδικαζουν καθε κακοποιηση ζωου ως κακουργημα, οπως και σε αλλες 47 πολιτειες.
Ο νομος ισχυει οχι μονο σε εσκεμμενη σωματικη κακοποιηση ζωου, αλλα και σε παθητικη κακοποιηση, οπως οταν το ζωο στερειται βασικες συνθηκες ευζωιας, οπως τροφη, νερο και προσωρινο καταφυγιο.
Σας καλουμε να συστρατευθειτε μαζι μας και να υπογραψετε το σχετικο ψηφισμα . Ευελπιστουμε στη συμμετοχη σας, που θα πρεπει να ειναι μεγαλη, για να μπορεσει να επιτευχθει ο στοχος μας.
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Αλλαγη του νομου και καταδικη καθε κακοποιησης ζωου ως κακουργημα!!! Παρακολουθουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον την…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Donnerstag, 25. Juni 2020

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!