16 Απριλίου, 2024

Βερολινέζοι περιμένουν στην ουρά για να θανατώσουν τα σκυλιά τους, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τον υψηλό φόρο σκύλου… Κάποτε στον μεσοπόλεμο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
717 Views

Η φωτογραφία αφιερωμένη εξαιρετικά στους εμπνευστές του οργουελικου νομοσχεδίου για τα αδέσποτα και κατοικίδια ζώα.

Δεν ξέρει με τι να πρωτοοργιστεί κανείς!

Με τα τέλη και τα πρόστιμα που θα κάνουν δυσβάσταχτη τη συντήρηση ενός κατοικίδιου απο φτωχές οικογένειες?

Την άσκηση βιοπολιτικής ακόμα και στα κατοικίδια με την υποχρεωτική στείρωσή τους?

Την συνδιαχειριση της φροντίδας των αδέσποτων απο τις κρατικες ΜΚΟ με τους αδιάφορους, εχθροζωους υπαλλήλους των δήμ(ι)ων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μικρών νταχάου και την εφαρμογή τακτικών μαζικής ευθανασίας???

Πέρα από την είσπραξη του παραβόλου για την αποστολή DNA των ζώων, πρακτικά πως την φαντάζονται την διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ αρχείου και ευρεθέντων αδέσποτων και την καταδίωξη των κηδεμονων- ιδιοκτητών των “γονέων” τους (ή ίσως των παππούδων τους, όσον αφορά τις γάτες)?

Θα δημιουργηθεί ειδική ομάδα γενεαλογικών ντεντέκτιβ “ζώων συντροφιάς”???

Το ΚΙΝΗΜΑ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακυρωθεί ο “απάνθρωπος” ζωοκτονος νομος της κυβερνησης της Νέας Δικτατοριας και αφου αυτός ψηφιστηκε από την ολομέλεια της Β(ο)υλης και απο το κυβερνων κομμα της ναζιστικης ελιτ.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!