19 Απριλίου, 2024

Δεν γιορταζεις την ημερα των ζωων οταν εχεις προβληματα. Γιορταζεις οταν τα εχεις λυσει

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
952 Views

Επειδή η υποκρισία αφθονεί και περισσεύει και οι παγκόσμιες ημέρες είναι φτιαγμένες ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, καλύτερα να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα και ν’ αγωνιστούμε για να την αλλάξουμε.

Γιατί τίποτα που γίνεται θεσμικό και επίσημο δεν άλλαξε ποτέ τον κόσμο.

Αποτελεί ακόμα μια δικαιολογία και μια κρυψώνα του συστήματος για να μην φανεί το πραγματικό του πρόσωπο…

Ανοιξτε τ’ αυτια σας και τα ματια σας…

Μην πιστευετε σε μεγαλα και ωραια λογια. Γιατι η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη. Ο χρονος μας εχει αποδειξει οτι καμια υποσχεση δεν μπορει να υλοποιηθει και τιποτα δεν δουλευει καλα, αν δεν το δεις στην πραξη.

Ας μην επικεντρωνομαστε σε υποσχεσεις, οι οποιες εξυπηρετουν και τα συμφεροντα αυτων των οποιων υποσχονται… Και το προβλημα εξακολουθει να ειναι μεγαλο και αυτο θα παραμεινει ετσι, γιατι σιγουρα βολευει καποιους.

Η πολυδιασπαση δεν εξυπηρετει σε τιποτα. Χθες, μια ημερα σαν ολες τις αλλες βεβαια, η οποια ειναι και καταπτιστη για εορτασμο, δεν γιορταζεις οταν εχεις προβληματα. Γιορταζεις οταν τα εχεις λυσει.

Εμεις ομως τα εχουμε φορτωμενα ολα στο σβερκο μας… Και μη τι αλλο, η χθεσινη ημερα θα επρεπε να ειναι ημερα διαμαρτυριας και πορειας μεγαλου ογκου φιλοζωων και οχι μονο, για το θεμα της μετατροπης κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα,του ολοκαυτωματος, των μαζικων δηλητηριασεων και των ευθανασιων των αδεσποτων ζωων στη χωρα μας,του μπογια,των νεοναζιστικων καταφυγιων-κολαστηριων αδεσποτων ψυχων, των ασυλων της ντροπης και του αισχους,της γενοκτονιας των ζωων συντροφιας και των ζωων της αγριας πανιδας, της κακοποιησης των παραγωγικων ζωων απο τη βιομηχανια κρεατος και γουνας και των ιπποειδων και για οσα αλλα προβληματα αντιμετωπιζει ο χωρος μας, μπροστα απο τη Βουλη, τα αρμοδια υπουργεια και τα δημαρχεια μας.

Την προσπαθεια της πλυσης εγκεφαλου που γινεται, οτι ολα πανε καλα, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. Γιατι ωραια ειναι τα μεγαλα λογια, αλλα ομως χαιδευουν τ’ αυτια. Το θεμα δεν ειναι να χαιδεψουν τ’ αυτια, αλλα ν’ ανοιξουν τ’ αυτια και ν’ ακουσουν αυτα που πρεπει, ετσι ωστε να ειμαστε μετα σε θεση να τραβηξουμε τ’ αυτια οσων χρειαζεται.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1898844686809030/?type=3&theater

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!