26 Απριλίου, 2024

Δεν ξεχνάμε… Δεν συγχωρούμε… Όλα συνεχιζονται

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
323 Views

Καθε φορά που γίνονται εκλογές, είτε εθνικές, ειτε δημοτικές, πολλοι ειναι οι φιλόζωοι που δεν σκέφτονται συνειδητοποιημενα, παρα κοιταζουν τη βολη και το συμφερον τους, ψηφιζοντας εγκληματιες, μαφιοζους και εξολοθρευτες της αδεσποτης ζωης και γενικότερα των ζώων συντροφιάς.

Μονο τιμωρητικη δεν ειναι η ψηφος τους. Επιτρεπουν ξανά και ξανά, να μας αντιπροσωπεύουν οσοι θεωρουν τα ζωα σκουπιδια και βαρος.

Καποιοι εβαλαν υποψηφιοτητα ως δημοτικοι συμβουλοι και δεν βγηκαν. Ας συνεχισουν καλυτερα να πιεζουν τους δημιους δημους απ’ εξω και με πιο σκληρους τροπους.

Μην ακουσουμε κιχ για οτι επακολουθησει απο εδω και περα σε βαρος των αθωων ψυχων. Εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους.

συγκαλυψη στο ολοκαυτωμα που εχει να επακολουθησει.

Οσο για τον περιβοητο εχθροζωικο, οργουελικο νομο-μορφωμα, ακομα κι αν δεν εχει ψηφιστει ακομα, εφαρμοζεται πληρως εδω και μεγαλο χρονικο διαστημα, μεσω εγκυκλιων που εχει εκδοσει το ΥΠΑΑΤ στα μουλωχτα απο κρατικους ψευτοφιλοζωους, που με την κοροϊδία και την υποκριτικη τους σταση οδηγησαν τα πραγματα εως εδω.

Ακρως μεσαιωνικη, απογοητευτικη και εμετικη κατασταση, χωρις φως και μελλον για τις ατυχες τετραποδες ψυχες.

Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Εάν δεν αποσυρθεί ολοκληρωτικά το αντισυνταγματικό, παρανομο, γενοκτονικο σχέδιο εξόντωσης των ζώων συντροφιάς, που με τη βούλα του κράτους θα γίνονται επίσημα ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ σε νεοναζιστικα δημοτικά καταφύγια εντός και εκτός Ελλάδας, θα γίνει προσφυγή στο ΣτΕ και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης.

Η φιλοζωική κοινότητα στο σύνολο της θα πρέπει επιτέλους να αντιδράσει σε αυτή την άκρως απαράδεκτη προσβολή ελευθεριών ανθρώπων και ζώων.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!