26 Σεπτεμβρίου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
25 Views

Δυστυχώς κάθε γειτονιά έχει και το ανθρωπάκι της! Έχει και τον κακο γείτονα!

Όμως σίγουρα επιμένουμε να φροντίζουμε τα αδεσποτακια μας, με καθαριότητα, για να μην δίνουμε επιπλέον δικαιώματα !!!

Ο νόμος είναι με το μέρος των ζώων και των φιλοζωων στο συγκεκριμένο θέμα, αρκεί να το διαχειριστούμε σωστά!!!

Αυτό σημαίνει: Οχι σακούλες και αλουμινοχαρτα με φαγητό, πεταμένα σε πάρκα πεζοδρόμια, πίσω από κάδους σκουπιδιων, κλπ.

Ταΐζουμε και επί τόπου τα μαζευουμε, καθαρίζοντας το μέρος, για να μη μαζεύονται έντομα.

Η πιο καθαρή σίτιση είναι η ξηρή τροφή. Δεν αφήνουμε αποθέματα σε ανοιχτούς, μη ελεγχόμενους χωρους, για ευνόητους λόγους.

Ρίχνουμε την ποσοτητα που χρειάζεται για το κάθε ζωάκι που φροντίζουμε και πηγαίνουμε ξανα την επόμενη ημέρα και σε συγκεκριμένη ώρα, που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος, για να μην τα στοχοποιουμε.

Εάν κάποιος αφιλοζωος μας παρενοχλησει με βρισιές και απειλές, έχοντας μαζί έναν τουλάχιστον μάρτυρα, καλούμε επί τόπου το 100, κάνοντας καταγγελία, ακόμα και μήνυση, στα πλαίσια της αυτοφωρης διαδικασίας.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να πετάει τα μπωλ του νερού, που είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και υπό συνθήκες πολύ υψηλών θερμοκρασιών, με καύσωνες πρωτόγνωρους για τα ελληνικά δεδομένα.

Παρακαλούμε τους φιλόζωους πολίτες να τηρήσουν όλα τα παραπάνω. Πολλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με όλη τη γειτονιά γιατί σιτιζουν και ποτίζουν τα αδέσποτα, αλλα δεν μασάνε σε τίποτα και σε κανέναν. Ας μείνουν με την κακία τους τα ανθρωπιδια.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!