23 Μαΐου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
151 Views

“Κεινο που σου προσάπτουν τα χελιδόνια, είναι η Άνοιξη που δεν εφερες”. Οδυσσέας Ελύτης

Χαος, καταστροφή και υποταγή διαδραματιζεται στη χωρα μας. Το κράτος παραβιάζει ασύστολα τα δικαιώματα διποδων και τετραποδων. Βιώνουμε περισσότερο από ποτέ τον δικό μας και κατ ‘επέκταση τον δικό τους αποδεκατισμο.

Η Άνοιξη μπήκε με “ιους”, για να στραφούν σε όποιο μέρος του πληθυσμού γουστάρει το σύστημα και η παγκόσμια κυβέρνηση, ώστε να σαρώσουν ανθρώπινες και τετραποδες ζωές, για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εύχομαστε δύναμη σε αυτούς που έχασαν ανθρώπους και ζώα από φόλες κάθε μορφής.

Ο Μάρτης, να είναι δοτικός και γεμάτος αγάπη, γιατί την χρειαζόμαστε σε μεγάλες δόσεις…

Ας ανοίξουμε λίγο τα μάτια του μυαλού μας και ας δούμε πιο καθαρά τι συμβαίνει γύρω μας. Η σκέψη είναι ελεύθερη και δεν κοστίζει τίποτα. Αντίθετα, ο πλούτος που μας δίνει είναι αμετρητος! Τότε θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα. Να δούμε τη ζωή μας μέσα σε ένα άλλο μονοπάτι. Καλή και ελεύθερη Άνοιξη!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!