18 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
497 Views

Οι ΜΚΟ τους λειτουργουν ως μπογιες και κανουν αβερτα ευθανασιες σε υγιη ζωα, ρατσας και φατσας…

Πολλα ιδιοκτητα ζωα παραδιδονται στους δημους, γιατι οι κηδεμονες τους δεν μπορουν να τα συντηρησουν, με αποτελεσμα την ευθανασια τους η την επανατοποθετηση τους στους δρομους, χωρις καν να φιλοξενηθουν μεχρι να βρεθει καποιο καινουργιο σπιτι γι’ αυτα.

Να σας θυμησουμε οτι στο Βερολίνο το 1926, μέσα σε τέσσερα χρόνια “εξαφανίστηκαν” 40 χιλιάδες σκύλοι…

Χιλιάδες κάτοικοι βρισκονταν σε αναμονή έξω από κτηνιατρεία για να θανατώσουν τα κατοικίδιά τους, μετά από νόμο που υποχρέωνε τους ιδιοκτήτες σκύλων να καταβάλουν ετήσιο φόρο 60 μάρκα.

Μέτρα για εκφασισμό, μέτρα για ψυχικό άδειασμα. Σχεδιασμένα από τις βιομηχανίες κυριαρχίας και τους επιστήμονες της βαρβαρότητας, υλοποιούμενα και μέσω αγοραίων χρήσιμων ηλιθίων.

Το ακουνε οι προηγουμενες κυβερνησεις και η νυν, μαζι με το ΥΠΑΑΤ, που δεχονται τις εντολες της Ε.Ε., για να εφαρμοσουν ακριβως το ιδιο μοτιβο, βαση ζωομνημονιου???

Μακάρι να ξυπνουσαν οι φιλόζωοι λιγο και να ετοιμαστούν για τα χειρότερα …

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!