19 Απριλίου, 2024

Διεθνές δίκτυο trafficking ναρκωτικών ανάγκαζε σκυλιά να καταπίνουν σακούλες κοκαινης. Για να τις ανακτησουν, τα εσφαζαν ανελεητα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
2.110 Views

Ένα διεθνές δίκτυο trafficking ναρκωτικών ανάγκαζε σκυλιά να καταπίνουν σακούλες που περιείχαν κοκαΐνη και ύστερα…
έσφαζαν ανελέητα τα ανήμπορα ζώα για να τις ανακτήσουν.

Οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν κυρίως Λαμπραντόρ και Μεγάλους Δανούς για να διακινούν τα ναρκωτικά.
Η αστυνομία της Ιταλίας ανακοίνωσε πως συνέλαβε 75 ανθρώπους, που δραστηριοποιούνταν στη Βόρεια Ιταλία και τη Ρώμη, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα σκυλιά για τις παράνομες δραστηριότητές τους, ενώ εντόπισαν τουλάχιστον 50 νεκρά ζώα, τον Μαρτιο του 2013.

Τα σκυλιά κατάπιναν με τη βία σακουλάκια, τα οποία περιείχαν 1.3 κιλά κοκαΐνη έκαστο, όπως ανέφερε το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA. Όταν η συμμορία ήθελε να ανακτήσει τα σακουλάκια, έσφαζε τα σκυλιά, παίρνοντας τα αιματοβαμμένα σακουλάκια.

Οι κακοποιοί βρεθηκαν αντιμέτωποι με την ιταλική δικαιοσύνη, με τις κατηγορίες να τους βαραίνουν και να περιλαμβάνουν τη διακίνηση ναρκωτικών, τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, την κατοχή παράνομων όπλων και την κακοποίηση ζώων.

Πηγη: dailymail.co.uk

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!