3 Δεκεμβρίου, 2023

Είναι δύσκολο να εστιάσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα δεινά που υφίστανται άνθρωποι και ζώα στην Ουκρανία

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
218 Views

[wpv-post-body][wpv-post-title][wpv-post-shortcode]Ο στρατός της Ρωσίας προκαλεί εντελώς άδικη καταστροφή με τη μορφή πείνας, φόβου, πόνου και θανάτου.

Πολλά καταφύγια ζώων περικυκλώνονται από ρωσικά στρατεύματα, τα οποία αρνήθηκαν να αφήσουν εθελοντές να φέρουν τροφή και νερό στα ζώα.

Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες σκυλιά, γάτες και άλλα πλάσματα πεθαίνουν σιγά σιγά από την πείνα.

Αυτά τα καταφύγια περιλαμβάνουν τα δημοτικά καταφύγια σκύλων στο Κίεβο και στο Χάρκοβο, καθώς και ορισμένα ιδιόκτητα καταφύγια, όπως το καταφύγιο Sirius και το καταφύγιο Best Friend.

Προφανώς, και τα καταφύγια σε μέρη όπως η Μαριούπολη βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

Τα καταφύγια χρειάζονται πράσινους διαδρόμους που θα επιτρέπουν στους εθελοντές να ταΐζουν τα ζώα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!